Dålig insats av Björklöven ikväll

Dålig insats av Björklöven ikväll. Förlust med 3-0. Jag tycker inte man ska ta ut målvakten för oftast gör motståndaren mål. Idag kände jag inte igen laget och tycker att det var inte mycket till vinnarskallar på spelarna. Spelet med en man mer och även med 5-3 spelade man dåligt. Jag tycker det tog alldeles för lång tid innan man sköt. Målvakten han ju ställa sig till rätta och någon annan bör ta skott än Deilert, någon som skjuter direkt. Idag tycker inte jag att backarna Thornberg och Häman Aktell ska få godkänt. För mycket slarv helt enkelt. Det här får man glömma och ladda för matchen mot MoDo som också måste ha spelat illa hemma och förlorade klart mot Västervik. Björklöven vann skotten med 31-20 men gjorde inget mål. Det är inte bra för något mål på så många skott ska det vara.MoDo vann skotten mot Västervik hemma med hör och häpna med 44-23 gjorde ett mål på 44 skott men släppte in 4 och 23 skott inte heller godkänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>