Regeringen och centerpartiet, Liberalerna tog ett klokt beslut

Regeringen C, L tog ett klokt beslut. Det förslag som de diskuterade fram var ett klokt beslut utifrån den situation som upp stod när V gick ihop med högern och hotade med misstroendeförklaring. Man måste alltid försöka få största majoritet för ett förslag som ska gälla över tid. Nu hoppas jag att regeringen och C och L även kan ta ett beslut som säkrar förutsättningar att kommuner och regioner kan bedriva en välfärdspolitik. Jag har i alla år tyckt och känt att C och L har känt för kommunerna och den välfärd som produceras där och att det inte finns något utrymme för högre kommunalskatt. Jag tycker och tror att de fått stå tillbaka för moderaterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>