Robertsfors bäst i landet

Robertsfors bäst i landet. Robertsfors är bäst i landet när det gäller att få ut nyanlända och personer med funktionsnedsättningar ut i arbetslivet. Jag är inte förvånad ett enda dugg då man har en sosse som kommunstyrelsens ordförande och inte har en bra majoritet för att få igenom sina frågor. Han heter Patrik Nilsson och har gjort ett bra jobb i den kommun som var Maud Olofssons (c) hemkommun.

Robertsfors har skötts bra under Patriks tid och han har sluppit att förhandla med flera partier. Jag tyckte redan under min tid att han även såg vikten av samarbete med oss i Umeå. Jag har önskat att Hans Lindberg haft samma förutsättningar och hoppas att i Umeå blir förutsättningar att bedriva samarbete med något eller några av allianspartierna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>