Idag sitter jag kvar hemma och avstår Löven

Idag sitter jag kvar hemma och avstår Löven. Anledningen är först och främst att jag hinner inte se travet klart. Nu fick jag med Erik Adelsson i avdelning nummer 1 . Jag är mycket förvånad över de som man kalla experter som inte lyssnar på Robert Berg. Han sa att bana är bra bara man inte lyssnar på de som aldrig vet hur man sköter en bana och inte förstör den tex med salt. Fortfarande står de som står i studion och säger att banan är tung. Jag litar mer på Robert Berg för han har kört tusentals lopp på Bergsåker.

Idag har det varit vinterstudion som fortfarande pågår. Man måste beundra svensk damskidåkning när man fick 6 st till semifinal och och 3 till final varav Sundling schabblade och föll i början efter start och Stina Nilsson blev fyra men orkade inte svara upp När Linn Svan ryckte kraftigt i sista backen och vann klart före Falla. Trea blev Caldwell från USA. Svensk damskidåkning har oerhört många som kommer nu när Kalla är på väg ut. Herrarna har inte klarat nyrekrytering efter vår fd stjärnor som Hellner och Olsson.

Även Sandra Näslund lyckades bra med en andraplats inom sitt gebit. Jag tycker det är roligt att se på skidåkning i alla dess former. Jag avstår alltså Björklöven i kväll då jag ogillar den här tiden på lördagar. Jag blir så ledsen när man inte ger järnet och skjuter alltid för sent. De ska göra allt så djäkla snyggt. Man vinner inte på att glänsa på planen utan man vinner om man gör fler mål än motståndarna. Jag tycker att man ska vinna mot Västerås senast med det spel man hade men inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>