Magdalena Andersson, landshövding

Dagens goda gärning – stort tack!

Jag har varit bortrest en vecka, kom hem till tom kyl och full kalender. Åkte därför under lunchen till Ica Maxi för att handla det nödvändigaste. Åter vid bilen upptäckte jag att bilnycklarna var borta. Borta! Fanns inte i fickorna, inte i handväskan (vände ut och in på den) och inte på marken runt bilen där jag letade länge och väl.

In på Ica, letade överallt där jag gått, kontaktade kundtjänst – men inga nycklar. Klart jag blev fundersam. Hade kanske någon stuckit ned handen i min ficka, tagit nycklarna? Vågade jag överhuvudtaget lämna den kvar på parkeringen?

Med god hjälp levererades reservnyckeln till mig och jag kunde sätta mig bakom ratten. Och då ser jag den! På vindrutan, precis på torkarbladen har någon vänlig själ lagt min bortslarvade bilnyckel. Den var snöig, så jag hade säkert tappat den på marken utanför bilen och någon har tagit upp den åt mig.

TACK du vänliga och omtänksamma människa som gjorde detta. Nu besparades jag oron för att någon skulle kunna ta min bil, och också besväret och kostnaden för ny nyckel.

Du gjorde en god gärning och min dag blev helt plötsligt mycket lättare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.