Musik som kan ge dig energi!

Hej!

Nu är det sista veckan för denna gång, att jag är på strålning och bor på hotell Björken! Ja för denna gång cancer är en sjukdom som kan komma igen och igen. Så jag är så tacksam för den tid jag får tillsammans med olika personer som bor här på hotellet.

Det finns en sådan generositet som genomsyrar hela stämningen , med så många människor som befinner sig i en livskris på olika sätt.

Sista onsdagen i månaden bjuder de in en trubadur att underhålla för alla som vill. Jag har hunnit lyssna på ett jazzband den 22 februari. Det svängde och jag blev nyfiken på att höra vem som får uppträda här?

Jag är sångerska och har en rockduo Real Troubadours med min sambo – så kanske kan jag komma igen och bjuda på musik som ger dig energi, för det ger mig så mycket energi att få sjunga för andra tillsammans med andra!

Med vänliga hälsningar från/Jeanette Gustafsson Liberalledamot i Skellefteåkommun och Västerbottens läns landsting.

Just nu cancersjuk i Sarkomcancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>