Att hänga med!

Ja det är måndag i dag och i går var det söndag med en partiledardebatt på SVT´s Agenda!

Som Liberal tycker jag att presentationen är intressant att Kristdemokraterna presenteras med sin partiledare, men Jan Björklund han kommer från Liberalerna ?

Många som ser programmet vet, men det kan vara dem som vill lära sig och veta mer, de lämnas utanför. För de förväntas veta, detta är de som deltar. Men tänk om en förändring är på gång och det är förändringar på gång, då är det är vikt att veta sin historia för att kunna blicka framåt eller hur?

Valet 2018 närmar sig och det är inte spännande längre utan det är rent skräckinjagande att tänka sig – att Sverige ska ledas av ett parti som inte tror på allas rätt och möjlighet att rösta, allas rätt och möjlighet att jobba eller allas  rätt och möjlighet att leva här i Sverige.

Vad kan jag och du göra i dag, för att öppna allas ögon för en kamp – att alla ska ges rätten och möjligheten att rösta, jobba och leva i Sverige, visst är det Liberalt?

För den skull ska vi inte glömma de strukturer som måste finnas i ett samhälle, för att det ska fungera!

Önskar dig en härlig måndag, det är en bra dag att börja hälsa och le mot alla du möter // Jeanette Gustafsson Liberalfeminist

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>