Dom skär upp mig och drar ut spikarna – Imorgon opereras jag

ScanpixIm little freaking nervös

Hej.
Nu sitter jag här, och tänker på armoperationen. För er som har följt bloggen jämt o ständigt vet ni att för snart 1 år sedan krossade jag min armbåge p.g.a studsmatta. De opererade in lite plattor, spikar och andra saker. Jag har en äkta verkstad därinne helt enkelt! Så, nu är det snart dags att dra ut den där skiten. Det känns lite nervöst, att dom faktiskt ska skära upp mig och dra ut spikar som sitter fast i mitt ben. Maj gad!

Men då är det ju det här om jag ska ligga kvar på sjukhuset. I november sa de att jag skulle bli kvar i 3-4 dagar, men i slutet av december sa dom att jag inte skulle ligga inne alls. Jag hoppas på altenativ 2. Skönt att vara hemma eller på skolan. Jag gillar inte sjukhus så speciellt mycket. Fast man ska vara glad att de finns i alla fall.

Hursomhelst, så fort jag får tag på en dator så ska jag blogga om hur det gick. Det blir väl imorgon eftermiddag/kväll. Om jag inte hör av mig så är det bara att inse att…jag avled på operationsbordet. Haha! Om ni hade sånn tur va?

Önsk mej lyck till
/Operations-Wille

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.