Jag får minnen från när jag var 6 när jag ser på repriserna av Vintergatan

Av , , Bli först att kommentera 2

SVTEbba älskade det. Nu ska vi bygga ett rymdskepp i hennes rum!

Halloj i huset! För du är väl hemma? Dom flesta är alla fall hemma när dom läser min blogg, enligt min lilla undersökning i inlägget före. Tack för alla som har röstat hitills och fortsätt rösta på de 3 olika pollarna!

Idag satt jag & Ebba och tittade på Barnkanalen när signaturmelodin för Tillbaka till Vintergatan gick… ‘Duuh Duh Duh Du Duuuuh!’. Ebba satt spänd hela programmet och när jag såg det fick det mig att minnas när jag var 6 år och DÅ, var jag besatt av Vintergatan. Jag hade ett eget skepp med tangentbord och knappar. Dessutom spelade jag in varje avsnitt och såg det ca typ 20 gånger i rad.
Fast jag ser inte programmet på samma sätt nu. Nu inser jag hur orealistiskt det är och att jag tyckte att killen ‘Glen’ i programmet var konstigt, han är ju asball!

Bli först att kommentera

Om du är en bra människa, så röstar du på detta!

Av , , Bli först att kommentera 1

God Dagens!
Jag har ganska nyligen hittat en sajt där man kan göra egna undersökningar i sin blogg. Och då vill jag självfallet att ni röstar på dessa 2 undersökningar… Please?Ja ni, annars då? Ikväll blir det nog ingenting speciellt. Let’s Dance och sånt…

Och just ja, idag kom en gammal klasskompis och hälsade på i klassen. Det var kul och det känns som att innerst inne att man längtar tillbaka till då… Fast ändå inte. Knasigt ;)

Ha en supertrevlig fredag
/William

Bli först att kommentera

Magsjuke-rapport, skridsko-skandal och en rolig råttfilm

Av , , 4 kommentarer 0

Morsning korsning!
Ebba har ju magsjuka, och vi är rädda att aaaalla kommer bli smittade, men än så länge har det bara blivit bättre. Ebba är lite deppig, men hon har inte kräkts sedan igår förmiddag. Och varken jag, mamma eller mammas kille har blivit sjuk. Så om jag klarar 3 dagar till så skriver jag det berömda pepparinlägget (fattar du inte? Läs tidigare inlägg)

Och så är det skola idag. Spanska på morgonen, om en ca timme ska vi vara på högstadiet och ha läxförhör… Sedan har vi ju skridskor på idrotten, hehe, och om ni har läst det mesta av bloggen vet ni att jag är ingen höjdare på det. Jag är ingenting faktiskt. Inte på skridskor i alla fall, haha. Jag kan inte knyta hårt, inte bromsa och inte tillräckligt fort att hinna ikapp 6-åringarna.

En liten rolig rått-film som jag hittade på Youtube. De verkar ha knäckt myten om att katter mumsar råttor. Det är väl ‘råttor förälskar sig i katter’?

4 kommentarer

Jag är nu ett russin med en överbliven matsäck med misstanke om magsjuka

Av , , Bli först att kommentera 0

Eftermiddags-Jow!
Idag var det ju årets bästa skoldag – Utflykten till Paradisbadet… Vi åkte alltså buss till Ö-vik, badade till klockan halv 2 och åkte därifrån kanske halv 3, och framme…utmattad klockan halv 4.

Det visar sig oxå att min lillasyrra Ebba, 5 år, har fått magsjuka. Stackarn… Så hemskt för hon blir så rädd när hon kräks. Och så har jag misstankar om att jag, mamma och mammas kille är smittad, eftersom magsaft-sjukan är väldigt smittbar. Jag känner mig faktiskt lite illamående. Men vi använde oss av en huskur, vi svalde peppar! Hehe! Om jag inte blir sjuk inom 4 dagar så lovar jag att jag ska skriva ett inlägg på bloggen om hur bra peppar är, men hoppas inte för mycket. Imorgon ligger väl hela högen Markström Spetz utslagna på golvet.

Dessutom har jag över halva matsäcken med snacks kvar från utflykten, men konstigt nog känner jag mig inte sugen, hehe…

Kräk-rapport om hur det går för Ebba och om vi blir smittade, kommer självfallet imorgon.

/William


Bli först att kommentera

Imorgon går skolutflykten direkt 10 mil in i Paradiset!

Av , , Bli först att kommentera 0

GoogleWiiii! Paradisbadet är roligt ;)

Tjo!
Imorgon ska vi åka och ha årets bästa och garanterat mest efterlängtade skolutflykt: Vi åker buss till Ö-vik och det underbara, ljuvliga, fabulösa, lyckliga ‘Paradisbadet’. Oh, vilket lyckopiller. Alltså namnet… Paaaaaradis. Badet! Man kommer till himlen men slipper dö. Man kan ju visst både äta kakan och ha den kvar. Värsta myten, ju!

Hursomhelst, allt handlar ju inte om själva badandet. Utan också vad man ska ha med sig för fika, hur mycket fickpengar, vem man ska sitta med i bussen, sånna saker. Hehe!

Jag längtar… Fast en nackdel är att jag har fortfarande kvar lite prickar från vattkopporna, än fast jag slutade vara smittbar för nästan en vecka sedan. Skämmigt, jag har haft värsta fantasierna om hur en sur gråhårig badvakt kommer bakifrån, tar mig på axeln och säger med mörk ton i rösten:
- Hur var det här då? Tänkte du sprida vattkoppe-epidemier i vårat paradis? Jag är lessen att säga det grabben, men du hamnar i elektriska stolen.

Tssssssssssssss!!!!!
- AAAA HJÄÄÄLP! JAG ÄR IIIIINNNNTTTEEE SMITTBAAAAR!
Och där försvann min puls. Vars kan den va?

/William

PS: Jag och min kompis Hampe har gjort en helt egen spelsida: WH Games – för er som är nått. Den har actionspel, klurspel, tjejspel, fixspel, hinderbanespel, humorspel och många många fler.
Klicka här: www.whgames.blogspot.com

Bli först att kommentera

Mitt spel nr 2: Sikta på Obama, William & Hampus

Av , , 2 kommentarer 1

Hej.
Jag har gjort ett nytt spel. Denna gång går det ut på att skjuta lejon och apor. Just dom råkar vara speciella. Du förstår att nu gäller det att sikta på mig (William), USA:s nya president Obama och sist men inte minst min kompis Hampus (apan i tomteluva).

Lycka till!

—Kommentera dina poäng! Please?—-

Ha en skön eftermiddag
/William

2 kommentarer

Jag oroar mig för arm-operationen

Av , , 1 kommentar 1

blog.isecore.net/mediaNorrlands Universitets Sjukhus – Kalla mig NUS! (prosit?)

God Morron!
För er som är trogna ‘Lill-Blogg’-läsare vet ni att i somras krossade jag min armbåge. En sammanfattning av det som hände: Ett glatt gäng kompisar, en studsmatta, en armbåge. Smash! Och det var ju ingen vanlig brytning, utan ja, en ‘krossning’. Armen var lixom i småbitar.

Då i somras så opererade dom in 2 spikar, 1 platta och lite andra grejer. Jag har ju värsta Byggare Bob-Verksta’n nu därinne, och jag oroar mig för när jag ska operera ut dom. Tanken att dom skär upp och och drar ut järn-saker ur benet gör så att jag ryser. Speciellt när det gäller mig…

Det senaste läkarbesöket var i November förra årret och där sa dom att jag måste träna att sträcka ut armen för att sedan komma tillbaka efter jul (det är snart februari) och operera. Då väntas jag vara kvar på plåsterkåken i 3 dar. Nu kan jag halvt nästan sträcka ut armen och när jag försöker sträcka ut den nu så knäcks och brakar det där inne. Om jag spänner armen knäcks det till. Så egentligen vill jag operera ut det, men ändå inte…

Läskigt ;)
Men det ska nog gå bra
Ha en bra dag
/William

1 kommentar

Jag har börjat längta till Högstadiet

Av , , Bli först att kommentera 1

Hejj!
Jag börjar mer och mer längta upp till högstadiet. För det är ju så, att Lille Wille har bara en termin kvar innan jag börjar på Tegs Central. Och min klass (6) är ju den sista klassen som får gå ut hela Västteg, eftersom den läggs ned efter sommaren..

Hursomhelst, jag längtar.
Till typ allt. Att få gå på en större skola med nytt schema, och så får man börja med massa nya grejer, fysik (inte så poppis har jag hört) och annat. Och nya klasskompisar. Och… Och… Och… Jag kan sitta här och skriva en 100-punkt-lista på roliga grejor jag längtar till i 7:an. Men så lättroade är ni nog inte.

Och jag ska på skolan imorron, första gången på 2 veckor
Ha en riktigt god jul
/William

Bli först att kommentera

SKÄMT-INLÄGG

Av , , 2 kommentarer 1

Hej. Igår skrev jag om när några var och tittade på lägenheten, och vissa kan ta illa upp, även om det var på skämt. Så, nu finns det inte kvar på bloggen…

2 kommentarer

En riktigt superduper-najs lördag

Av , , Bli först att kommentera 0

TV4 / recept.nuMmmm… pänkejks

Hey!
Den här lördagen är och förblir jättebra.

Började med att min kompis Felix ringde klockan halv 11 och frågade om jag kunde vara med han och jag sa ja, eftersom vi hade planerat det kvällen innan. Jag var med han då också, hehe…. Jag klädde på mig och borstade tänderna och 10 minuter senare var jag klar.

Sedan var vi ute i skogen i 1,5 timmar och byggde på en koja vi börjat med. 99% av tiden plockade vi granris till taket, haha. Det var kul. Sedan halv tolv gick vi hem till Felles mormor och morfar som hade gjort pannkakor (lägg märke till rubriken). Jag åt mig proppmätt och det gjorde F oxå. Sedan gick vi ut i 2 timmar till för att bygga mer på kojan.

Sedan får vi inte glömma att Felix hjälpte mig med matten, hemläxan eftersom jag har varit borta från skolan länge p.g.a vattkoppor (läs tidigare inlägg).. Tack F!

Senare ikväll så kommer Skuggan på middag, tacos. Sedan är det väl Wild Kids ikväll. Det ska jag se!

Ha en najs lördag (lägg märke till rubriken)
/William (och lite Felix)

Bli först att kommentera