Farväl Bloggen!

Av , , Bli först att kommentera 0

ScanpixHej då! Im gonna miss you all!

Hej.
Måste meddela att från söndag-söndag så åker jag till stugan uppe i Piteå och i stugan har vi inte Internet, vilket betyder att jag får säga Farväl till Bloggen i 7 dagar. Lilla Bloggen tar helt enkelt Sportlov…

…Fast sporta, det blir det nog inte så mycket av däruppe. På sportlovet ska man ta det lungt. Chilla, slappa om du fattar vad jag menar…

MEN! På måndag v.11 så är det dags igen. Då blir det mer Mamma-pinsamheter, mer filmer och mer vardagligt enkelt bloggande.

Ha en skön vecka
/William

Bli först att kommentera

PMS – Pinsamma Morsan, Såklart (del 3: Vin-stölden)

Av , , 1 kommentar 0

Scanpix

God Morgon!
Idag ska vi med skolan åka till bräntberget, men det blir inte så kul för jag kan inte åka p.g.a armen… Men med skrana som sittunderlag, sol och ett rejält pack fika kan det nog bli okej ändå.
Anyway, här är PMS del 3, om vin-stölden som faktiskt inträffade i fredags!

Det var somsagt fredag och mama va inne med sin kompis på Systembolaget för att köpa lite vin. Så stod hon i kassan och betalade… Hon packade ner sitt vin i påsen och allt var normalt när Mama och kompisen lämnade Systemet. Då hör man helt plöstligt hur en av personalen från Systemet säger:
- Hon gick däråt!
I nästa sekund hinner en gammal dam ifatt mamma och säger med andfådd röst:
- Ursäkta mig, du råkade inte få med dig min CharDonnay?
- Oj, nämen OJ! OJDÅ! säger mamma med stora ögon efter att hon kikat ned i påsen.

Ha det bäst, haha!
/William

1 kommentar

- Jag var kommentator och programledare idag… Och så var jag med i VK!

Av , , Bli först att kommentera 0

Tjenare Tjenare!
Idag skulle vi på skolan tillbringa förmiddagen på ishallen för att ha maskerad och hockeyturnering… Jag var programledare på maskeraden och kommentator eller ‘pratgubbe’ på Hockeyn. Det var askul ju! Särskilt att vara pratgubbe, som inte var planerat. Allt gick bra och sånt. Förutom att det blev strul med CD:n och mickarna och deltagarna och… Ja, allt gick väl hyfsat.

Sedan som grädde på moset så var jag med i VK idag, helt oväntat! Det var en sidesflik där det stod om mitt förra inlägg… Kul! Fast jag fick veta det från en lärare på skolan. Tycker VK borde ha sagt till innan. Typ mejlat elr nåt…

Annars är allt lungt, ska redigera filmen från Lilla Vasaloppet i tisdags efter skolan. Kanske ska försöka få ut den i alla fall, men lovar inget.

Ha det så bra
/William

Bli först att kommentera

Att säga ‘Du är smal’ är lika kränkande som ‘Du är tjock’

Av , , Bli först att kommentera 0

ScanpixTänk till innan du kallar nån smal!

Hej.
Jag har magsjuka idag, men det stoppar mig inte från att blogga… Fast det stoppar mig att följa med klassen till Bräntbergsbacken idag. Skit!

Det här tänker inte många på, men det är lika kränkande och säga ‘Du är smal’ som ‘Du är tjock’. Jag har träffat kompisar som brukade säga ‘Du är väldigt smal… Som en pinne, gör det inte ont?’… Det var ganska sårande, och man skulle bara vilja säga ‘Du har blivit väldigt fet på sistonde, är det inte tungt och bära omkring på den magen hela dagarna?’. Och grejen är att dom säger det som om det vore ingenting, dom fattar inte att man inte känner sig bra då.

Om man blir kallad ex. ‘smal som en pinne’, visar det fortfarande att man sticker ut ur mängden och inte är som man ‘borde’ vara, precis som om man är tjock.

Så, när är man normal. Är det när man väger medelvikten vid just den åldern? Men exakt vad är den normala medelvikten? Alla är olika!

Tänk, det finns mycket tvprogram som handlar om att gå ned i vikt, ex Du är vad du äter. Samma med hemsidor: gikoll.se, ask.com, prenet.se, trimgel.se, nushape.se, idealvikt.se, thermacuts.se och många många fler. Googla ‘banta’ och se hur hundratals sajter dyker upp…

Så tänk till innan du kallar någon smal, eller tjock…
/William

Bli först att kommentera

Idag hade vi Lilla Vasaloppet, och jag sprang omkring som en galen filmare

Av , , Bli först att kommentera 0

Hey!
Idag var det dags för Västtegs Skolas sista Lilla Vasalopp… I tegs skog samlades alla elever för att tävla i skidor. Jag hade med mig videokameran och filmade det hela. Jag sprang som en dåre överallt i spåret. Dessutom intervjuade jag folk och så… Vinnarna blev Frida och han som förhandstippade sig själv, Jacob! Tyvärr kan jag inte lägga ut filmen på bloggen p.g.a folk som inte vill vara på Internet.

Skriver mer ikväll

Ha det
/Wille

Bli först att kommentera

PMS – Pinsamma Morsan, såklart (del 2: BH på Bussen)

Av , , 2 kommentarer 0

Google/ScanpixAlla såg olyckan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejsan Hejsan.
Jag sitter här inne och skriver i klassrummet medan alla andra åker skridskor på skolans vintervecka. Kan inte va med p.g.a armen. Crap!

Så, här är del 2 av PMS och ska berätta om en tragisk incident som inträffade vid Piteå Busstation:

Mormor har sin stuga i Piteå och några gånger varje sommar tar vi bussen upp dit. Denna gången följde mamma med. I Lastutrymmet lade hon den blåa IKEA-plastkassen fulla med kläder, mest hennes då, hehe!

Efter nästan 4 långa timmar var vi äntligen framme, och mormor väntade på busstationen. När morsan skulle ta ut den stora ikeakassen så hedde hon den såklart upp-och-ned och på asfalten intill bussen föll det ut:
* 100 miljoner dussin BH:ar av alla sorter och storlekar¨’
* Underkläder
* Tröjor, klänningar (och dom var inte vackra. Det var inte-visa-för-någon-annan-än-dig-själv-klänningar)
och mycket mer.
Mormor vände sig om ovetande om att känna oss.
Jag lyfte upp Ebba och vi ställde oss en bit bort.
Då kanske ni tycker lite synd om Mami? Nope! Hon skrattade så högt så om man inte hade sett olyckan innan så skulle exakt ALLA märka det nu!
- NÄÄ MEEN URSÄKTA ALLA! DET RAMLADE VÄL UT! SÅ KAN DET VA!

Ha det najs
/Hugo, haha, näe skoja, de e Wille

2 kommentarer

Drömveckan är krossad, bokstavligt talat

Av , , Bli först att kommentera 0

Google BildresultsFin vinter-bild

Jow!
I veckan så har våran skola vintervecka, som de kallar det, och det innehåller aktiviteter som resa till bräntberget x2, skridskolekar, lilla vasaloppet, maskerad på is, hockeyturnering, spark-race och mycket mera. Nu kan jag knappt göra något av det p.g.a operationen med den krossade armen förra veckan. Jag är väldigt öm där och har fortfarande ingen känsel i halva handen för att läkaren slet av den där nerven. Det känns nästan som man har vant sig utan känsel… Och så måste jag ju duscha med plastpåse på armen, som jag hade efter första operationen också. Om man tänker efter så ser det ganska komiskt ut, haha!

Så, hursomhelst, jag kan typ inte vara med på något. Eller jo, jag ska vara programledare på maskeraden och så kan jag väl trycka i mig en och annan semla på (fet)tisdagen…

Men faktiskt, programledare ska bli kul… Jag gillar ju sånt och har gjort ganska mycket shower och varit programledare till många grejor under tiden på Västteg. Men nu behöver jag själv inte klä ut mig. Dom nöjer väl sig med att jag är en kille med en ond arm och en hand utan känsel :) Haha…

Ni får ha det så bra och rösta gärna på undersökningen i inlägget under. Vinner Choklad-älskarna?
/William

Bli först att kommentera

Lördagsmys v.8

Av , , Bli först att kommentera 0

GoogleSMAJL, ITS SATURDAY!

Hej.
Sorry att jag inte har bloggat på 3 dar, men internet hos mamma har blivit knäpp. Men nu bloggas det för fullt… hehe! Eftersom jag ikke skrev nått igår och på fredagar ska det ju vara ‘Fredagsmys’ (som hade premiär förra veckan), så får det bli lördagsmys!


V.E.C.K.A.N.S T.O.P.P 5
1. Butiken Blodröd i Ume… Den enda skräckbutiken i Sverige. Har varit där idag och köpt lite trevliga ‘Fredag den 13:e-grejer’.
2. Nya versionen av ‘Fredag den 13:e’, som går på bio nu. Vill SE DEN!!!
3. Lördagar. Sovmorgon på morgonen, vara upp sent och sist men inte minst CANDY-NIGHT :)
4. VK-bloggen. Deras nuvarande bloggverktyg är sådär men jag tycker det är bra gjort att VK tar tag i det och helrenoverar. Resultatet kommer i vår.
5. Fläskfilé och potatis-gratäng, det absolut godaste som finns efter kinatmat. Mamma ska laga det ikväll :)

WILLIAMS NAJS ELLER BAJS OM…
Röd? Najs
Klassfester? Najs
Astma? Bajs
Hundar? Najs
Rasister? Bajs
Nasister? Bajs
Rattfyllerister? Bajs
Kyla? Bajs
Råttor? Najs
Saltlakrits? Najs
Sötlakrits? Bajs
Att kräkas? Najs, näe ba skoja… Bajs!
Bajs? Bajs
Najs? Najs
Att flytta? Najs
Kamratposten? Najs
Maltesers-godis? Najs

Veckans Youtube-film: TRALIER PÅ NYA FREDAG DEN 13:E

Harre najs
/Wille

Pss!
Jag blev nyss medlem på en skitgrym sida, GratisBio.se! Man besöker typ hemsidor och deltar i undersökningar, samlar poäng och får biobiljetter hemskickade i brevlådan, 100 % gratis. Man kan också välja att få ett presentkort på olika affärer. Klicka på rutan och bli medlem nu så får du 75 bonuspoäng av mig direkt!

Bli först att kommentera

Min arm-operation gick fel – Nerven slets av!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej.
Sorry för att jag inte skrev igår men jag mådde så piss då så jag orkade inte. Så, då undrar ni hur operationen gick?
Jo, det gick inte som väntat…
Fört och främst tog jag på mig en sjukhus-pyjamas med hårnät. Sen gick jag och la mig i sängen och de körde in mig i operationssalen. Först då började jag bli nervös…

Dom berättade att jag skulle få en spruta som gjorde att jag somnade på 30 sekunder. Det gick fortare! Jag öppnar ögonen och ser läkaren. ‘Rör på fingrarna, rör på fingrarna’. Har jag vaknat när dom opererat? Nej, det var klart. Men i halva handen hade jag ingen känsel och var helt svettig där. Då visade det sig att under operationen råkade dom slita av en nerv så de fick kalla in en hand-kigurk, lurg, ja varever! Handkirurg… Han sydde igen nerven igen, men jag har ju ingen känsel i halva handen och förmodligen armen, jag vet inte, har en skena med bandage där.

Annars efteråt var det lite illamående och sånt, men efter att ha varit där från 7 på morgonen så kunde vi åka hem vid halv 5.

På fredag ska jag dit igen
/William

Bli först att kommentera

Dom skär upp mig och drar ut spikarna – Imorgon opereras jag

Av , , 1 kommentar 0

ScanpixIm little freaking nervös

Hej.
Nu sitter jag här, och tänker på armoperationen. För er som har följt bloggen jämt o ständigt vet ni att för snart 1 år sedan krossade jag min armbåge p.g.a studsmatta. De opererade in lite plattor, spikar och andra saker. Jag har en äkta verkstad därinne helt enkelt! Så, nu är det snart dags att dra ut den där skiten. Det känns lite nervöst, att dom faktiskt ska skära upp mig och dra ut spikar som sitter fast i mitt ben. Maj gad!

Men då är det ju det här om jag ska ligga kvar på sjukhuset. I november sa de att jag skulle bli kvar i 3-4 dagar, men i slutet av december sa dom att jag inte skulle ligga inne alls. Jag hoppas på altenativ 2. Skönt att vara hemma eller på skolan. Jag gillar inte sjukhus så speciellt mycket. Fast man ska vara glad att de finns i alla fall.

Hursomhelst, så fort jag får tag på en dator så ska jag blogga om hur det gick. Det blir väl imorgon eftermiddag/kväll. Om jag inte hör av mig så är det bara att inse att…jag avled på operationsbordet. Haha! Om ni hade sånn tur va?

Önsk mej lyck till
/Operations-Wille

1 kommentar