Mia och Klara är ju bara för härliga!

Av , , 2 kommentarer 1

Hojsan!
Har sett halva allsångsprogrammet nu, och när jag satt där och kollade så dök helt plötsligt Mia och Klara upp. Haha, jag tror det var deras första ståupp-grej… Skitkul var det! De ‘grillade’ Anders Lundin med sina hundkommentarer och korvmatanden. Se sketchen på SVT.se efter programmet slutat, jag tror det hamnar där då…

I för-förra inlägget skrev jag om hur vi spelade in Laila Pang Pang på gårdsfesten vi hade i fredags… Här är filmen:

Och nu när vi ändå håller på, här är min senaste film, där vi gjort parodier på reklamer som Jolt, Wild Kids mf.

Ha en skön kväll!
/W

2 kommentarer

Livet uppskattas inte!

Av , , 2 kommentarer 0

Hey!
Ibland känner jag så, att många människor (även jag) inte uppskattar livet tillräckligt ibland. Man lägger all sin energi på de problem man har, och tänker inte på allt som är fantastiskt.

Att bara kunna cykla till kiosken en solig dag och äta en glass med sina kompisar, är om man tänker efter hur underbart som helst. Tänk dom som inte har en endaste aning vad cykel, glass och kompisar är?

Och alla dagstidningar då? Säkert över 90% av allt som står handlar det om rasism, våld, mord, hot och en massa annat. Vissa gånger så finns det ju roliga och knasiga nyheter, men trots det så blir dom inte särskilt prioriterade. Det står halva tidningen om att Michael Jackson blev mördad av sin läkare medans det står en halv A4-sida om något skoj och gulligt…

Suck, och det är ju inte bara det, utan också i alla hälso-bla-bla-bla-tidningar där alla ska vara supersmala och dom som inte har Size Mini Zero blir kränkta så fort de går på stan… Nej, ska det vara så?

Har jag rätt eller överreagerar jag totalt?

2 kommentarer

Så vi var tvungen att hämta grannens underkläder

William Markström Spetz

Hejsan!
Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men mamma har inte Internet längre, och ja, jag försöker gå vidare med den stora sorgen, och på något sätt kommer det nog lösas. Om inte annat får jag cykla till Papa varje dag och blogga av mig!

Ja, och nu när man ÄNTLIGEN har tillgång att skriva ett blogginlägg här hos en kompis, så vet jag inte vad jag ska skriva om? Hmm, ja, just ja!

Igår hade vårat hus gårdsfest, och det var jättekul! Det var gott och grillat, och en av tävlingarna vi hade var att vi skulle hämta saker till den såkallade ‘Kejsarinnan’. T.ex Tandkräm, hänglås och så vidare. Så där yrade vi i olika lag och hämtade saker hemifrån. Och den sista var bara för kul, för då skulle man hämta:
GRANNENS UNDERKLÄDER!
Haha, till sist fick vi tag på ‘grannkvinnans’ vita trosor!

Skitkul var det i alla fall!
Och så spelade vi in Laila Pang Pang också… Det blev asbra! Jag lägger ut avsnittet sen…

Blog You Bitches Later (Haha, skoja, var ba tvungen att skriva sådär)
/Wille

Bli först att kommentera

Ume Lagun, House, Ahlgrens Bilar och Lypsyl

Av , , 3 kommentarer 0

Tjena!
Sorry att jag inte bloggade igår, men det har varit fullt upp… Jag har varit på Ume Lagun, varit med kompisar och givetvis sett på min nya ‘HOUSE SEASON 3′ DVD-BOX! Är på mitten av disc 2 (för er som undrar, men det gör ni förmodligen inte).

Blev återigen väckt av byggarbetarna på taket, suck. Hoppas dom är klar snart, annars är det bara fram med den nyköpta revolvern, som jag sparat till dessa lägen! (oseriös)

Lista
Japp, ni såg rätt, en lista om godispåsar. Sjukt kreativ jag är idag va?

Kommentera, skänk en slant och köp ett lypsyl
/William

3 kommentarer

House-boxen skapar inspiration till Makeover

Helloj!
Mitt rum är ganska stökigt, och på senare tid har alla mina filmer och DVD-boxar varit lite hulle och buller – framtills idag, då jag fick reda på att jag skulle få House säsong 3-boxen… Då fick jag inspration att lixom göra om hela rummet från topp till tå. Särskilt filmhyllan, som jag nyss blev klar med:
Min nya hylla :)
Najjs! Innehåller bland annat House, Desperate, Two and a half men, Christine m.f.

Och för att beskriva den underbara känslan när jag hörde att jag skulle få den så kände jag bara såhär:
...
och inte så här (som jag kände imorse när jag för andra gången väcktes av byggarbetarna på taket):
Öh?

Nä, nu är det dags för en lååång tupplur innan boxinköpet och makeovern fortsätter…

Blog You Later

PS: Tack för alla snälla kommentarer från förra inlägget… Thats the way I like it ;)

Bli först att kommentera

Alkohol förstör bara

Av , , 5 kommentarer 0

Hej!
Har ni tänkt på att alkohol inte har några bra sidor? Ja, det kanske är gott för vissa, men thats it. Man kan bli beroende av det, det är många som dricker i smyg och visst är det så att ‘Där alkoholen går in går vettet ut’…

Det blir ju nästan bara bråk av öl, sprit och vin. När man läser nyheterna till exempel, om misshandel och vandalism och sånt. 99% av gärningsmännen har väl druckit? Ja, varför finns alkohol egentligen? Än fast man inte behöver det så är det så pass stort att de flesta vuxna dricker det ofta.

Men så länge det inte går över gränsen, så är det ju okej. En öl eller ett glas vin hit och dit gör väl ingen skada, men det jag menar är att det är SÅ ofta det går över gränsen…

Agree or bullshit?

5 kommentarer

Nu lyfter dom av taket hos oss också!

William Markström SpetzDet se bannemej ut som en byggarbetsplats hemma hos oss. Eller i för sig, det ÄR en byggarbetsplats! :)

Hej!
Idag vaknade jag katastrofalt tidigt, halv åtta, av massa buller och brak. Det var dom där jäkla byggarbetarna som håller på med taket som ska bytas. Ja, jag upprepar, de kommer lyfta bort taket (fast inte det tunnaste som är precis inomhus)…!

Visst, det kanske är nödvändigt att göra det men det är ändå jooobbigt. På lappen vi fick stod det också att de kanske håller på till 22.00 ikväll. Suck!

Ja, och så måste jag visa er min senaste film, som jag faktiskt blev ganska nöjd med… I alla fall med effekterna…

Blog You Later

Bli först att kommentera

Jag har börjat med en animerad filmserie!

Av , , 3 kommentarer 0

Hejsan!
Vet ni vad jag och Artem har börjat med? En animerad filmserie!!! Vi har hittat en topphemlig sajt när man kan bygga och skapa animerade filmer… Hur coolt som helst! Visst, ett avsnitt på 1 minut tog drygt en kväll men det är kul och definitivt värt det!

Kolla in de 2 första delarna här:

Vad tyckte du? Kommentera!

3 kommentarer

Sovdagens Sovdag och Williams nya blogg


Myspace Graphics

Hej från den dansande katten och jag! (Var bara tvungen att klistra in det där charmtrollet)
Eller ska jag kanske säga Godmorgon? Eller God Kväll? Eller, skitsamma… Idag har jag nästan BARA sovit. Wonderful right? Jag vaknade första gången vid halv tolv, var uppe en halvtimme och sov sedan till halv ett. Sedan vaknade jag igen… Jag åt lunch och sedan gick jag och lade mig i sängen och såg på TV:n. Jag somnade och vaknade igen halv sex. Nu har jag precis ätit middag och FUNDERAR på att ta ytterligare en tupplur innan jag går och lägger mig. För det borde väl inte vara några problem att sova mer, när man redan tagit en totalt 5 och en halv timme lång sovstund idag.

Och vet ni förresten vad jag har gjort? Igår startade jag en egen film *slash* TV-serie-blogg. Jag skriver recensioner, filmnyheter och en massa annat. Kolla in ‘Sevärt’-bloggen genom att klicka på bilden nedan, och glöm inte att lägga den på favoriter…eller som startsida…eller warever…!

Sevärt

Vad tyckte ni om sajten? Tyck till och ge förslag, ja, ge en kommentar!
Ha det bäst

Bli först att kommentera