– Sveriges fängelsestraff är alldeles för låga!

Oh-la-la
              

Ny grej på Lillabloggen! Varje vecka så gör jag en lista om vad jag tycker är Oh-la-la och vad som är Äckelskralla…

1.  Gemenskapen i skolan!

Det är alltid mycket klagomål på skolan, alla klagar (inklusive mig) och att den är så dålig och blablabla, men sanningen är att jag är ALDRIG på dåligt humör när jag är på skolan, just för att man har sådana bra vänner och gemenskap med alla i klassen. Power för det! ^^



2. Graysons cover på "Paparazzi"


Det började med att han framförde sin egna version av Lady Gaga:s låt
"Paparazzi" på en talangjakt på sin skola…



Och det är ju ofta sådant där folk blir kända över en natt för ett Youtube-klipp, när
de egentligen inte alls är bra, men denna gång är det faktiskt sant. Han har gjort 
låten bättre!

3.  Coolstuff.se

På 
http://coolstuff.se hittar du prylar som du egentligen inte behöver, men som är förjäv*a najs. Jag beställde till exempel "Spionpennan" för ett tag sedan, där man kan smygfilma lätt, enkelt och med bra kvalité. Kort leveranstid också! ^
Jäklar vad reklam-igt det blev nu.
Men den sidan är i alla fall att rekommendera.

___________________________________

1. Sveriges fängelsestraff

Jag är mycket emot Sveriges fängelsestraff. De är alldeles för låga! Om någon till exempel våldtar någon, bokstavligt talat förstör någon annans liv, kan jag den komma ut om endast ett par år. Ännu snabbare om den sköter sig. Och vad innebär det, att ställa undan tallriken efter maten? Fast jag tycker inte att dödstraff är bra. Det är bara jävligt idiotiskt. Vem kom på det liksom?

2. Facebook-besatthet

Jag hade ett liv, sedan skaffade jag Facebook.
 Nej men seriöst. Jag älskar Facebook och allt som kommer med det, men jag (och miljoner andra) är helt beroende av det.

" – William, the HOUSE IS ON FIRE!
– Okej, vänta, måste bara skörda min farm…"




3. Politiker-bloggar

Det här handlar ju om vad jag tycker. Och jag ska vara ärlig nu, gällande politiker-bloggar. De är skittråkiga! Och det beror inte bara på vad de skriver, hur det ser ut på dem. En bild på han/hon som skriver och sedan hur mycket text som helst.
ASDRYGT!


Det var veckans. Kom gärna med åsikter om vad jag har skrivit om. Håller du
med eller inte? Kommentera…

/W

5 kommentarer

  1. rile

    pratar du av erfarenhet nu eller har du läst eller hört någons annans åsikt och tagit den som din egen? du kanske vill att vi ska höja straffen så att vi får det lite mer som i usa när det blir värt att döda någon för att komma undan ett stöld åtal? en 14 åring som aldrig blivit dömd för något tycker iaf inte jag ska ens kunna ha åsikter i ärendet, sluta se på golnytt och skaffa dina åsikter genom erfarenheter istället.

  2. Hannah

    Själv är jag bara 13 och håller med om fängelsestraffen. Jag menar, klart man får ha åsikter oavsett ålder. och man behöver ha det som i usa bara för att man tycker som william. Asså, han kanske har typ läst en artikel lr sett ett reportage om fängelsestraff, och dragit egna slutsatser och fått egna åsikter efter det. Men kom fan inte och säg att man inte får ha åsikter om fängelsestraff bara för att man inte ”har erfarenhet”. Vill du att krigen i världen ska ta slut? jaha, men du har väl inte varit med om nåt krig, skaffa lite erfarenhet innan du kan ha åsikter i ärendet.

  3. Linn

    som hannah är jag 13 och tycker faktiskt samma sak. har du förresten (hur gammal är du rile? 11 om man tittar på din stavning, 20 om man tittar på innehållet?).

    Hur mycket erfarenhet haar du ? vad har du blivit dömd för??

  4. Hanna

    Men rile då måste du alltså ha varit med om något sånt här för att få ha din åsikt! Jag har varit med om jävla äckel som våldtar men låter ändå andra ha åsikter. Och de spelar ingen roll om man är 14 i Willes fall, eller 18 som i mitt fall, Alla får ändå ha sin egen åsikt. Och håller med dig William dom har alldeles för kort staff! De är bara att jämföra med om man gör ett litet pip i Rikstan så kan man få upp till två års fängelse, men våldtar man någon kan man komma ut efter bra 3 månader! Hatar svenska lagarna på de sättet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.