Intro

Linda Maria, det är jag.

Vid nyårsskiftet tog jag äntligen mod till mig och klev in i 2000-talet, dvs jag införskaffade en dator. Och eftersom det är en fluga att blogga och jag äntligen blivit modern tänkte jag slå till igen.
Att skriva är ett intresse i kombination med terapi, har alltid varit så. Jag kan sitta och koka ihop historia på historia, väva ihop verklighet och v’rldens fantasi och/eller skriva rak på sak om hur jag känner. Här hade jag dock tänkt vara lite mer ytligt och inte så sårbar, mest på skoj om vardagslivet som rör och berör, hur det är att vara singel i Vindeln, 25 år och inflyttad, MUSIK, vårdbiträde inom hemtjänsten och mellansyrra. Livet kort och gott, i all enkelhet.

Vad övrigt är kaos. Har suttit 12 960 minuter utan tobak.

– ROCK!

11 kommentarer

 1. Kerran

  Kul att du oxå börjar blogga. Vi vårdfolk har tagit över på bloggen nu ;)
  Jag är skyldig dig en tia, har ej glömt det..

 2. jenny emilsson hedman

  Ha ha, nej vissa är inte uppdaterade à la 2000-talet. Hoppas ingen tror att det är jag du menar:) För jag har ju en egen dator faktiskt… Och det där med fantasi och verklighet mellansyrran, låt det inte bli till ett problem i vardagen! Kul i alla fall att du börjat blogga. Ha det bäst!

 3. Jenny

  Jag kom på en annan sak också som jag måste säga angående Måns och Melodifestivalen. Han var mera av en produkt i förra årets tävling. I år har han faktiskt skaffat fluga som han också bär i andra sammanhang än i festivalen. Ett försök att profilera sig kanske?

 4. LindaMaria

  Ja det kan tänkas att det är ett sätt att profilera sig! Uppmärksamt av dig =) Jag tror dock att det isf är en bråkdel av det svenska folket som lägger vikt på det, så länge han nu levererar det perfekta paketet är man nöjd =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>