Efterlängtade Måndag

Först vill jag säga tack till alla som välkomnat mig till bloggen!

Arbetshelgen är över och jag har fått tillbaka datorn (som varit utlånad till en person icke uppdaterad a la 2000tal). Kan glatt konstatera att helgen inte överraskat med ytterligare sjukdomsfall! Just den senaste veckan har varit extra intensiv? En sån tid där man faktiskt n ä s t a n kunde önska att man k a n s k e kunde få arbetskläder (lite bidrag åtminstone). – evighetsdiskussion kan verka, vi får väl höra vad som sägs på nästa fullmäktige om karensdag vid ´arbetsrelaterad sjukdom´ i alla fall.

Annars har jag sovit, ätit och jobbat i helgen. Målat om vardagsrummet också förresten. (Ibland är avståndet långt mellan tanke och handling, ibland inget alls) Nu är allt målat och klart i alla fall, nu ska jag bara flytta tillbaka möblemanget. (kanske bjuder på någon bild senare)

Är ledig denna härliga, efterlängtade måndag, så idag ska jag passa på att se Melodifestivalen från Skellefteå samt besöka herr Swedbank som ska få förvalta mina sk snuspengar på ett betydligt bättre sätt än jag gjorde ifjol (räknade på att jag la ut omkring 9 000, pinsamt!) Men först blir det att hänga upp tvätten och sedan tror jag det är bäst att sova några timmar innan dagen börjar på riktigt.

3 kommentarer

  1. Lisbet - bloggen bredvid

    Hej hallo och välkommen.
    Alltid lika roligt att få läsa vad andra tänker och tycker.

    Har du också målat i helgen – va kul. Vilken färg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>