REKLAMATION

LindzeyVill börja med att reklamera dygnet, fick bara 24 timmar.

Efter jobbet hann jag med halvmilen runt älven, sen när middagen äntligen var klar var klockan plötsligt 20.30. Misstänker att kylan trubbar av hjärnan och får semesterlusten att blanda ihop svensk tid andra länders. Till råga på det upptäckte jag att jag inte hade någon som helst belöning hemma, så innan jag fick tid att brygga kaffe och chokladbollarna var klar var klockan just nyss.
Fast å andra sidan kom jag just fram till den största fördelen med min investering (min laptop); samtidigt som jag kan ligga i soffan och surfa runt mellan tv-tablån och VK har jag chokladbollarna inom räckhåll och Tvn inom synhåll. Förstå vad bra man kan ha det på 2000-talet =)
- det här är kanske en av dom största fördelarna med att vara singel också: – ingen tid som ska synkas med någon annans.

Efter det vill jag reklamera mina grannar. Kan man tillämpa någon form av reklamationsrätt på fastighetspolicyn när den inte efterlevs av omkring 60 % av hyresgästerna? (Hundarna inte inräknade eftersom dom inte kan läsa) När resterande 40 % av gästerna påtalat problemen och det inte blivit bättre alltså? [ Linda goes crazy ]

I övrigt var jag på vårdcentralen igår. Blodvärde, blodtryck och utandning god. Nu väntar lite utmaningar framöver?.

För övrigt så är säkerhetsfrågorna när man svarar på inlägg rätt provocerande? mest för att jag har tänkt göra högskoleprovet och har svårast för matte.. men det här förlöjligar mig mer än jag känner att jag behöver… ungefär lika löjligt som att det är en obligatorisk uppgift att skicka text innan den publiceras =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>