[ huvudbry ]

[tagen]

Torsdag 19 februari och 15 dagar utan tobak, börjar känna att vardagen har kommit någorlunda i balans (temperamentet har jag alltid haft, sorry;)
Om än vardagen fungerar rätt skapligt utan tobak så har den här sista tiden utan ändå utspelat sig annorlunda. Om jag tar idag som exempel så har jag suttit inne på chefens kontor (andra dagen i rad faktiskt och med två helt skilda anledningar). Jag har åkt journalistbil, blivit intervjuad och fotograferad (VF, kommer referat för den intresserade) och jag har (frivilligt) ätit kålpudding (som jag själv gjort) till middag samt tagit emot ett samtal från en 85-åring som påstod sig hittat MIN livs kärlek (en rik 28-åring, mer skulle inte förtäljas såvida jag själv inte tog några initiativ till att värna om fortplantingen).

Jag har dock alltid lutat åt att självsanera mina gener, men tyckte om samtalet i övrigt.

Vad jag har i huvudet behöver bytas ut mot något annat just nu känner jag. Att se om Knutby-dramat kanske inte är tankarnas bästa substitut, men någon obeskrivlig känsla trycker ändå på att jag ska se det. ´För att kunna förstå ondskan måste man lära känna den´, som det heter. (Och för övrigt har jag bara kanal 1, 2 och 4.)

Jag återkommer. Vill avslutningsvis lägga upp en bild på den kille vars leende jag förälskat mig i!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>