Ingen kommentar

[tagen]
Nej, hade inte tänkt kommentera melodifestivalens andra chansare ikväll, å ena sidan kan jag mina favoriter, å andra sidan var desserten mer intressant. Men, för att lägga ett litet tycke av musikkvällen så gillar jag Tomas Di Levas kvinnliga motståndare Carolina Af Ugglas, framträdande var bra! …och Henrik Dorsin påminner om Per Moberg. (som förvisso inte har något med det hela att göra, jag kände bara för att säga det)

Nu har jag lånat hem millennium-trilogin med Stieg Larsson, så nu får jag lägga kriminalkommissarie Van Veeteren åt sidan. Lär dock inte bli några svårigheter att somna ikväll, efter halvmilspromenaden hjälpte jag pappa skotta garagetaket. Hur mycket jag än svängde med överkroppen satt snön ändå kvar på spaden. Lite retligt, lite kännbart, men det helt UNDERBARA vädret gjorde mig ändå glad.

- Sleep tight! But don’t let the bedbugs bite..

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>