Linda Emilsson har bytt namn till Basket Case

[tagen]Ibland vet jag inte vad jag ska göra med mig själv. Om det stavas abstinens eller fan vet jag inte, men jag gissar att en bild säger mer än tusen ord.

Denna gråa helvetesmåndag med alla vedälskares skorstensrök och Vindelns alla överfulla glömda soptunnor speglar på något vis mitt inre landskap idag. Jag förstår verkligen inte varför Solen och jag inte kan komma överens och mötas på halva vägen. Hur löser man vad som verkar vara en personlig konflikt med världens kanske mäktigaste kvinna? Hon gjorde mig glad i lördags, men det verkade mest ha varit i ett retfullt räckauttunganbevis med något slags vansinnigt hot för att Hon under inga omständigheter har tänkt värma över Vindeln under mars månad eller visa sig mer än nödvändigt för att man ska orka stiga upp på morgonen.

I ett något slags desperat försök har jag under dagen som gått slängt mig på golvet och rabblat upp min soldyrkan för varannan halvtimme, däremellan suttit och tittat vad en resa till Indien går på och kommit fram till att det sistnämnda går att genomföra under vissa förutsättningar.

Jag vet inte jag, men jag tror att jag har svårt att få kontakt med gudar och andliga väsen. Jag kanske använder för grova ord också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>