Fiskar på botten

Att Malena skulle ta hem segern i melodifestivalen var inte oväntat. Jag är rätt säker på att vi Svenssons förstått att vi inte vinner med några fiskar (lånat uttryck) hur mycket vi än gillar låten. Ifjol kammade Perrelli som silverfisk inte hem vinsten, så att skicka en guldfisk (Agnes) i år skulle inte göra Sverige turistrikare. Jag misstänker att "vi" nu skickat det mest utmärkande bidraget för att udda är det vinnande konceptet. Jag måste tyvärr säga att jag inte direkt höjde volymen när jag hörde den på radion idag. En schlager för mig är en låt jag kan traska till, käka till, festa till, dansa till, sjunga med och poppa i bilen till en heeel sommar.

Ja, nu vet ni i alla fall att jag tycker om Elvis. Här kommer en annan go’bit som jag gärna skulle vilja kom på Storvägen och väckte mig med sitt gitarrspel om mornarna:

2 kommentarer

  1. Kerran

    När han varit hos dig kan du skicka honom vidare till mig sen ;) Karln är ju en helt underbar sångare..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>