Livet är en schlager!

EI! .. leva livet, kom så ska vi leva..

Jag har fått frågan några gånger här på slutet av personer som undrat varför jag slutat blogga. Stannade mitt liv av efter att alla delfinaler av melodifestivalen var slut, eller? På sätt och vis. Efter en mörk vinter som jag mest tillbringade hemma utan karl och barn samt med mitt lilla tv-utbud så hittade jag ingen inspiration alls till att skriva, och att skriva om melodifestivalen som om det spektaklet täckte halva mitt liv kändes heller inte bra. Så..

.. jag bokade en sistaminutenresa, en artondagars lång bortafrånvaro, berättade inte för någon om mina planer och började istället nedräkningen mot mina förväntningar.
Att hålla koll på avresetiden från ARN var det enda som bekymrade mig, jag kände att allt annat skulle falla på plats automatiskt.. Mina kunskaper om detta land var i stort sett inga, så thailandguiden.se fick bli min bibel. Så fick jag min dröm, mitt paradis! =)

Som bilden antyder finns det verkligen platser att hämta kraft från i detta land, och trots att min resa började tyst och lite naivt (tro att allt blir bättre bara för att man sticker) så har alla farhågor om att resa på egen hand smält bort. Jag har inte varit ensam, jag har inte varit orolig, jag har hittat alla fördelar med att vara singel och jag har haft det hur bra som helst! =) Och ja, det har blivit bättre också!

.. Så efter att ha sett semifinal 1 och hört Malena gå vidare till Eurovision Song Contest, la grande finale som går på lördag, så börjar även jag återhämta mig. Efter att ha träffat alla thailändare, burmeser, nepaleser och andra flitigt arbetande människor med tolv timmars arbetspass och inkomst vid smärtgräns (Thailand har en lagstadgad minimilön på 4 500 baht) så är det nu dags för mig att ta första steget tillbaka till verkligheten, imorgon blir det jag som städar upp efter andra.

– Back in business!

3 kommentarer

  1. Ulrika Persson

    Verkar ha varit en bra resa, vad tufft att åka själv. Har saknat dig på vk-bloggen, det är roligt att läsa dina funderingar om allt möjligt! Folks middagsvanor är inte så intressant att läsa om.

  2. LindaMaria

    Tack Ulrica! Kan inte lova att det inte blir middagsprat, men jag försöker hålla bloggen vid liv genom allt annat Smått å gott.. 🙂 Kerran du hade ett visst inflytande ja 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.