Det ligger i luften

[Sophie]

Trots att jag lämnade ett tropiskt klimat med över 30 grader i skuggan för mindre än tre veckor sedan så känner jag faktiskt att sommaren börjar komma till Vindeln. I vintras var jag rädd för att molnen bestämt sig för att bosätta sig över mig, men det verkar som om solen verkligen vill ta kontakt. Härligt!

Att grillningen kommit igång och kubbspelet dragits fram ur förrådet är tydliga sommartecken. Inget slår Reaggebaren på Kata Beach med Singha öl, Bob Marley och havet 10 meter ifrån, men ett plus och ett extra gott tecken på att sommarkvällar nu upplever sina fördelar även i Vindeln är att Svanen fått tillstånd 😉 Invigning igår!

Hade som bäst tänkt att börja anstränga mig efter en väldigt lång soffliggande vinter när handduken slängdes in för träningshallen, men löpardojjorna åkte ändå fram igår, nu är det slut på ursäkter. Så i takt med att värmen börjar komma och alla leenden tinar fram så är det även dags för lite fart på dansgolvet, på onsdag öppnar Baggböle upp portarna tillsammans med Date och jag kommer att vara där!

Håller som bäst på att punkta upp min årliga sommarkalender med massor av nöje (inte fullt i balans med mitt övriga, än) och jag har börjat förstå att man inte alltid måste åka utomlands för att känna lite puls och höra lite skrik. Men att sitta på en rödprickig filt och äta en klämma vid vår vackra älv en sommardag kan skapa den energi man behöver i en vecka, det gäller bara att låta sig stanna upp och faktiskt njuta av det som finns så nära ibland.

Hursomhelst. Sommaren är i antågande och oavsett vilket väder det blir så skapar jag förutsättningarna. Jag kan lägga min energi på precis vad jag vill, och inställningen är a och o. Åäö också, för nu stannar jag (nog) inom riket.

Det kommer att bli en bra sommar, det känns i luften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.