10ÅRS JUBILEUM

Så var det dags. I år är det 10 år sedan LindaMaria lämnade känsla och stil på Norsjö Centralskola och blev vuxen. Åker hem? till Norsjö i helgen, för att träffa alla gamla klasskompisar och än en gång (efter 10 års längtan) spela brännboll på grusplanen.. Efter en rundtur på skolan och fotografering (mer som bevis på att man överlevde) så åker vi buss till Bäckerudden för mat och dryck. (Ingen linbaneåkning dock.)

Jag kom ihåg mina första tre år i Vindeln. Varje gång jag åkte till Norsjö så kände jag mig hemma igen. Varje gång tåget från Bastuskräck lämnade plattformen satt jag och önskade att jag aldrig klivit på. Det har varit många tårar.. Nu har jag bott i Vindeln i 10 år. Tre år skola i Vännäs (Lilja), och sedan sju år åt Vindelns kommun.

Känns lite både och, efter högstadietiden åkte gamla tjejgänget åt olika håll, men de flesta har flyttat tillbaka till Norsjö nu. Med utbildning i fickan, ring på fingret eller större familj.. Eller bara tillbaka.

Känner både längtan och ångest över det här. Samtidigt som det ska bli kul att se vad alla haft för sig så vet jag att gamla välbekanta miljöer och människor runtomkring ofta gör att folk faller tillbaks i gamla roller.. vilket jag inte kan göra när jag låtit fem träningspass i veckan övergått till fem måltider om dagen – kommer aldrig orka vara den jag var! Haha..

Så jag missar därför Nordic Rock, Whitesnake och låten som skulle bli soundtracket till mitt liv (Jag har blivit tilldelad Here I go again).

Och jag missar marknaden här på hemma?plan..

.. men jag är övertygad om att helgen kommer bli minnesvärd i positiv mening!

TREVLIG HELG!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.