Jägarna

 

Så har även jag (!) sett den omtalade filmen från 96 regisserad av Kjell Sundvall (fast jag undrade ett tag om inte Marin Scorsese också han hade ett finger med, sådana här skruvningar brukar han vara rätt duktig på). Filmen handlar om en frånskild Stockholmspolis som flyttar hem till Norrland igen och till sin bror efter att deras pappa gått bort, och söker en ny tjänst inom polisen där. Han tillträder rätt snabbt och sätts att utreda ett antal tjuvjakter som ägt rum runt trakten, och medan han utför sitt polisarbete får han en riktig uppvisning om vad hållabakomryggen innebär samtidigt som hemska sanningar dyker upp. Filmen är så jäkla skruvad att jag blir riktigt mörkrädd när jag läst att den är verklighetsbaserad!

 

Nej, tacka vet jag Hitta Nemo, en helt klart Lindavänlig rulle med välskrivet manus som man bara får söta drömmar av. Karaktären Doris är den helsnurriga fisken som försöker hjälpa Clownfisken Nemos pappa att hitta sin son, som blivit tagen av hemska människor och satt i akvarium. Bakom Doris röst gömmer sig en av mina favoritkomiker, Ellen Degeneres. Synd man bara har tre kanaler!

 

Från Youtube till er, Ellen Degeners och den tidigare senatorn och.. ja, ni vet.

 

 

 

 

Söta drömmar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>