Linda Asplöv

 

            

          

 

‘School’s out fpr ever’ var något jag verkligen kände när jag i vit klänning dansade med den något onyktra, skrikande folkmassan på väg från kyrkan och mot den förväntade friheten 2002. Idag, sju år senare, har jag fått den frihet jag längtade efter och mer därtill. Antagningsbeskedet som tidigare landat i min brevlåda har känt så avlägsen, men nu börjar det kännas verkligt. Idag, om precis en månad, sitter jag med på uppropet..

 

I veckan har jag haft finbesök av La Familia som tacksamt stått modell för mitt fotograferande, så stunderna mellan förrådsrensning och kartongerna som fylls tackar jag google för Picasa samtidigt som jag besöker mr Fuji (som för övrigt bjuder på hundra bilder just nu). Visst hade det varit roligt med Photoshop, men den här gratisversionen fungerar alldeles utmärkt för en amatör som jag och eftersom modellerna är så fina behövs det bara lite finputs på förstoringarna som ska bli födelsedagspresenter. En dag att minnas! :-) 

 

Nu laddar jag inför sista semesterhelgen! 

..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>