Linda

Söndag 2

Hejhej!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och dricker kaffe. När jag kom hem var min morbor Gunnar och hans fru Camilla fortfarande kvar. Jag hann träffa dem typ 10min, men jag hoppas vi träffar det snart igen eftersom jag trivs jätte bra med dem!

Nu sitter jag bara och väntar på att mina kusiner ska kliva in genom dörren. Vi har lagat mat, eller inte jag. Men mamma har gjort massa mat, brorsan har visspat grädde och jag skar bannaner! Titta vad vi kan sammarbeta bara vi vill! Synd bara att det inte är så ofta då haha!

Nyår var typ de trevligaste jag har varit med om på länge! Så underbart trevligt jag hade. Mina två änglar, Anja och Nicco kom till mig vid tre tiden, vi sjöng, pratade, spelade gitarr, åt gott, mådde gått och drack gott. Vi tio tiden då vi äntligen gjort oss klara och var färdig för fest tog vi bussen till ante. Där var de fest för fullla muggar så vi hakade på. Vi hade verkligen jätte trevligt allihop! Iaf jag,Anja, Nicco, Ante; Erik och Nicke. De är typ de jag har pratat med.

Ne nu ska jag dricka upp mitt kaffe och prata med familjen innan mina underbara släktingar kommer! Ha de bäst!

kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.