Linnéa Olsén, Obbola

Godmorgon.

Åååhhh!

jag vet inte vad jag skall skriva om. Jag vill, jag vill skriva om så mycket men jag tänker inte göra det. Istället så skriver jag om att jag vill flytta. Jag är grymt avis på H som fått tag i finaste lägenheten. Dessutom alles nära mig (moahahahahaha…han kanske vill byta? Gulliga H, byt lägenhet med mig).

Istället så skriver jag om att min minsta prins sover som en stock i sin alles egna säng numera. Ja, jag skall erkänna, klart som tusan att jag saknar hans små kärleksfulla sparkar mot min kropp, jag kan sakna alla blåmärken som jag stoltserade med där ett tag. Min säng känns som ett gigantiskt hav när jag ligger där ensam. men, jag tror att han kommer att tacka mig när han blir äldre. Det var liksom läge att klippa den delen av navelsträngen.

Vi delar dock rum numera. På riktigt denna gång. Compact living när det är som bäst. Mellan hans del och min del har jag spänt en vajer och satt upp vita, skira gardiner. Det blev ljuvligt romantiskt.

Istället så kan jag skriva om att jag jobbar, sover, äter och skiter. Jag läser. Min gud vad jag läser. Nästan uteslutande chiclit just nu dock. Jag slukar dom. Jag måste införskaffa en till bokhylla. Finns det någon därute som har en vit Billybokhylla att sälja till mig för en billig penning så hojta.

Jag rider på en våg just nu. Det känns bra.

 

 

 

Ni får ha den allra bästa av lördagar.

Oj, dessutom så glömde jag nämna att fina systerdottern Emelia fyller 14 år idag. Puss på lillnäsan på dig. Grattis från moster.

2 kommentarer

 1. Linnéa Olsén

  Svar till Julia (2012-04-02 23:53)
  Hej Julia!
  tyvärr så är det inte mina glasögon utan min mosters. Hon (och hela hennes familj) är en stor samlare av roliga ting från 50, 60-talet och där ingår även dessa glasögon.
  Hon hade tidigare en syatelje Atelje A & K.

  Jag kan höra med henne vart hon fått tag på dom om du vill.
  // Linnéa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>