Livsnjutarn

Cykelsemester

Av , , Bli först att kommentera 1

Vet ni vad som bara är så himla härligt? Att ha cykelsemester! Jag och min sambo är väldigt bortskämda då mina föräldrar har sommarhus i Småland och hennes föräldrar har sommarhus i Skåne. Det är toppenbra platser att cykla på och vi brukar passa på att alltid ta med oss cyklarna när vi åker och hälsar på under somrarna!
Cykelsemester

 

Det är alltså inte bara jag som är tokig i att cykla, utan även min flickvän, så det är kul att vi kan göra det tillsammans under sommaren. Hon brukar dock inte vara med när vi är hemma, utan då väljer hon promenad och löpning istället, medan jag cyklar med mina vänner, så det är bra! Hon har sina kompisar som hon tränar med hemma och jag har mina. Sedan tränar vi andra saker tillsammans hemma i Stockholm och då blir det är mycket gym och simning framförallt.

Att hitta mysiga platser att stanna till vid

När det handlar om cykelsemester så är det väldigt trevligt att göra det under typ 1 vecka och att ge sig ut på lite äventyr, det tycker i alla fall vi! Det bästa är att man kan hitta så himla mysiga ställen både i Småland och i Skåne. Detta gäller både för vandrarhem, gamla kyrkor och ruiner, små caféer ute på landsbygden, loppisar, fina badplatser och mycket, mycket mer! Har du inte testat är så är det definitivt något jag rekommenderar starkt!

Ibland väljer vi att göra små dagsutflykter istället och tar med oss lite matsäck och cyklar i lugn och ro tillsammans med våra föräldrar eller några andra släktingar och då blir det ju något helt annat, trots att man fortfarande är på cykel, så det är mysigt!

Bli först att kommentera

Att må bra är det enda viktiga!

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag är intresserad av både kost och träning och tycker att det är roligt att träna samt gillar nyttig mat. Detta gör att det är lätt för mig att leva hälsosamt då det inte kräver några uppoffringar från min sida. Jag vet att det är oerhört irriterande att läsa om personer som mig då det lätt gör att man bara känner sig ännu mer ”värdelös” eftersom det uppenbarligen finns personer som klarar av att träna och äta nyttigt utan att det på minsta sätt är påfrestande.

Nu är det såhär att jag tycker att det som är det allra viktigaste är att man ser till att hitta sin ”mall” för att må bra och då vi alla är olika så kommer det också att se olika ut hur vi väljer att leva våra liv. Som vanligt så är lagom alltid bra, men om man vill kickstarta en hälsoresa så krävs det lite mer än lagom. Det jag dock vill framhålla här är att det är som så att vi alla mår bra av olika saker och då är det viktigt att dels hitta dessa saker och att även se till att göra det som krävs!

Vad ska man äta?

Det är faktiskt lättare att hitta bra och nyttig mat att tycka om än vad många tror. Man måste inte äta alger och andra urballade saker hela tiden, utan det går så bra så att istället ta bort allt det där som är skadligt för kroppen. Att byta ut vissa saker mot annat är också viktigt och vad gäller det så finns det ju massor av hjälp redan i butikerna idag, så ta vara på allt som finns som utbyten i butikerna.

Glädjen i att blogga på internet!

Jag har innan denna blogg drivit andra störra ”riktiga” bloggar. Då har jag använt en riktigt hemsida (domännamn) och webbhotell. Det kostar pengar och eftersom jag är fattig nu har jag valt att använda denna gratisblogg ett tag istället. Det är hur som helst kul att uttrycka sig i text och man kan hitta andra som delar ens intressen. Det kan även bli livliga och intressanta diskussioner. Jag hoppas kunna starta en riktig blogg snart igen, jag kan för övrigt tipsa er om att vara noggrana i valet av webbhotell. Det kan nämligen skilja mycket i pris och prestanda, källa: http://bästawebbhotellen.nu/

Har ni mer frågor om att blogga på internet och hur man startar kommentera gärna eller skicka ett email :)

Bli först att kommentera

Umgänge på vintern

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag vet inte hur det är med er, men för mig är det så att vintern är mysig när det kommer till att umgås med nära och kära. Det är så himla mysigt att krypa ihop tillsammans i soffan med raggsockor och kolla på film. Det är också mycket roligare att laga mat under vintern, eftersom man, eller i alla fall ja, blir mer sugen på mat när det blir lite svalare. Gosiga långkok, grytor och soppor står högts upp på listan och det är härligt både att laga och att äta!

Musikaler och dansfilmer

Med mitt musikintresse så är det ganska självklart att även dans är ett intresse och därför älskar jag att kolla på gamla dansfilmer! Jag gillar också musikaler, men dansfilmer står nog ändå högre i kurs! Favoriter är Flashdance, Footloose och Girls Just Want To Have Fun. När det kommer till annat så är Rocky Horror Picture Show en klar favorit och det tror jag att många av er håller med om!

Jag har föräldrar som älskar 80-talet så jag har fått mycket av mitt intresse från dom. Det spelar ingen roll om det är punk, musikal, pop, hairmetal eller synth, de gillar hela soundet, vilket innebär att de har ofantliga mängder skivor hemma! Mina kompisar är helt chockade när de ser alla skivor, för det ser ut som en skivaffär i de bokhyllor som de har skivorna i!

Önskegäster på en musikfestival

Så, nu undrar nog några av er vilka mina önskeartister skulle vara om jag satta en musikfestival i rullning? Här kommer ett par av de namn som skulle göra lyckan total, så häng med! Jay-Z, Bruno Mars, Foo Fighters, Metallica, Mötley Crüe, Guns N’ Roses, Beyoncé, Lady Gaga, New Order, Daft Punk, Thåström, Moneybrother och Kikki Danielsson. Sistnämnda är ju bara så himla cool, tycker jag!

Bli först att kommentera