Livsnjutarn

Kul träning för alla!

En sak som jag har märkt genom åren är att alla kan träna och tycka att det är kul Håller du inte med? Tillhör de dem som inte har hittat rätt träning än? Då har jag bara en sak att säga och det är att det finns träning som du kan njuta av precis runt hörnet, det är bara att rannsaka sig själv och tänka till vad det är man gillar!

Vissa gillar till exempel att dansa, gör det så till en träningsform och anmäl dig till danskurser! Det är inte svårare än så! Det behöver inte vara Arnold-träning som är det enda som räknas, utan även annat gör kroppen gott, så kom ihåg det! Oavsett om det är träning, cykling, styrka, eller något annat som du tycker om så kommer det att gå lätt att komma igång med träning (och att fortsätta) om du hittar den rätta träningen som gör dig glad!

Och maten då?

Lika lätt som det är att hitta en träningsform som passar dig är det faktiskt att hitta mat som passar. Kanske känns det helt oöverstigligt att ändra kosten och börja träna? Då är du inte ensam, men låt inte det sätta käppar i hjulet, utan tänk istället igenom vad för nyttiga saker du gillar att äta. Starta där och sedan kan du börja lägga till annat allteftersom. Jag lovar att detta är sant, för jag har testat med lite folk i min närhet. Min mamma är kostrådgivare så det är lätt att med hennes hjälp hitta bra lösningar för typ kompisar som behöver en kick i rätt riktning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.