nitLotta

Haircut

Av , , Bli först att kommentera 0

Funderar starkt på att klippa mig, men vet inte riktigt hur. Jag gjorde en bildsökning på olika frippor och fick fram den här bilden:

Kanske vore nåt.

Bli först att kommentera

Hehe

Av , , 1 kommentar 0

Jaha, nu har det bestämts att jag ska bo för mig själv och killarna för sig på nästa praktik. Igen. Trots att jag hörde av mig om att vi ville bo tillsammans. Det är intressant och framför allt nödvändigt att man alltid bor via kön när det är praktik, det är ju trots allt stor risk för våldtäkt när man umgås med det andra könet.

 

Schlager

Melodifestivalen i lördags var intressant. Salem var duktig och söt som socker. En gladare människa är svårt att hitta verkar det som.

Övriga artister var som en enda grå massa som intresserade en lika mycket som Bo Lundgrens privatliv. Sedan undrar jag: Vad var det för manus programledarna tvingades använda? "Hihi. Kåta. Det får man säga. För det är en samisk, prosodisk byggnad samtidigt som det är snuskigt". Jättekul.

Dessutom hade vi Christine Meltzer som pratade som en sju-årig pojke hög på socker, Måns som råkade försäga sig och Dolph som mimade lika bra som Brittan. Olas frisyr liknande en ponnys och Silverkvinnan hade en låt som knappt var en låt. Vad hände? Vem tog ansvar?

Ändå känner jag: Glädje. Det är sol ute. Det blir middag med fint folk ikväll. Helgen blir garanterat bra och jag har just köpt tuggummi som man blåsa jättestora bubblor med. Dessutom fick man en tatuering med på köpet. Rekommenderas! 

Förresten, ta en titt på dessa bilder:

Det är som att de har en stylist med liknande ambitioner: Ta bort all naturlig snygghet och förvandla mänskligheten till dockor.


Hur ska detta sluta Ola?

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

Musik

Av , , 4 kommentarer 0

Har just upptäckt White Lies och inser att… De är riktigt bra. Trevligt trevligt.

Tänker dock inte länka till ett youtube-klipp med White Lies, för det vore orättvist mot Mumford & Sons, som jag har haft en längre relation till. De är hur bra som helst och jag tycker att de helt klart förtjänar en titt, då de har världens sötaste sångare, som för övrigt är väldigt blyg för kameran:

Älskar att han ser så nervös och blyg ut, fast att han ändå verkar lite lurig. Och att han måste upprepa låttiteln, för att det inte är tydligt första gången.

Man kan dock helt klart se en skillnad i hur han framstår i ett video-sammanhang. Helt plötsligt ser vi ett mycket coolare gäng med attityd. Det är lite som med Darin. Hokus pokus.

 

Men de är ändå bäst!

 

Nu blir det lunch med Karin och E-O.

Trevlig Lördag-Lördag-Lördag!

4 kommentarer

Internet och raggning

Av , , 4 kommentarer 0

Det verkar inte finnas kvar någon helig zon på nätet där folk inte raggar. Man kan få märkliga vänföfrågningar från män man aldrig träffat på facebook, man kan få snuskiga meddelanden på betapet och tydligen är inte heller Couchsurfing fritt från fenomenet. Fick det här meddelandet av en märklig person:

"hello
how u doin i hope ur fine . i hope we can be frnds if u
dnt mind getting to knw new ppl it will be my pleasure
getting to knw u and ur mostly wlcm to visit egypt if u
would love to i will be glad if u can make it i bet u
will like egypt anyways nice talking to u hope u get
the chance to reply t.c best regards — =)"

Det var i alla fall ett relativt oskyldigt meddelande. Man får dock intrycket att personen inte andas medans han pratar, vilket torde vara rätt ansträngande.

På tal om couchsurfing, kommer det en ny person hit om några dagar. Så här beskriver han sig själv:

"a full time adventurer. student of life. catalyst of change. researcher. 22 years young, still learning, still growing. grew up where the earth meets the sky -Anatolia, [home to the Crade of Cultures]. the way i see things now — life has no time for regrets … it’s full of surprises … exploding with color … dancing with possibilities. life is what we make it. life is BEAUTIFUL!!"

Så här skriver han också:

"Types of People I enjoy
the pope (he rocks)
british people who think they are elephants
hypnotized people who can’t dance
people who invent salads
people who give me things i don’t need
people who would have been dinosaurs
people with spoons
people who have never been to Turkey
people who
people that don’t use their left hand for anything"

Jag känner mig träffad! Det är ju mig han beskriver!

It’s gonna be funky. Regardless.


 

4 kommentarer

Ett litet guldkorn i vardagen

Av , , 2 kommentarer 0

Jag behöver lite humor efter allt tentapluggande. Jag tänkte dela med mig, för jag är snäll.

 

Lägg särskilt märke till det passivt aggressiva slaget Jihde riktar mot Zlatans bröst. Hehe. Who’s the man? Zlatan, Zlatan!

 

"If life is so fair then why do roses have thorns?"

2 kommentarer

I rest my case

Av , , 2 kommentarer 0


Kan vi få poäng retroaktivt nu, Sofia?

2 kommentarer

Close talker

Av , , 6 kommentarer 0

Att vara nykter på fest ÄR roligt, jag bryr mig inte om den vedertagna uppfattningen att man inte kan ha roligt utan alkohol. I och för sig är jag en väldigt lättroad varelse, så det kanske kan vara lite missvisande information. Hur som helst var jag nykter på en fest i helgen, där ett antal roliga och okända människor befann sig.

En kille kallades "Räkan", så jag frågade hur det kom sig. "Jag kallas inte Räkan, jag kallas Mastodonten", sade han och försökte blåsa upp sig själv  som om han var grodan Boll. Det tyckte jag var lite småroligt. 

En annan grej som hände var att Sofia körde ett musikquiz, där man skulle lyssna på låtar och svara på vilken artist och låttitel det var samt svara på en specifik fråga om artisten. Jag blir som skogstokig av dessa tävlingar, så jag försökte (något hysterisk) engagera min grupp som var lite disträ, läs onyktra. Två saker gjorde att vår grupp inte vann, trots att vi borde ha vunnit:

1. Vi hade missat att svara att Aaliyah dött av en flygkrash, eftersom vi inte hört att vi skulle ange detta. Däremot hade vi diskuterat kraschen, angett rätt årtal för hennes död samt svarat rätt på hennes namn och skrivit ner rätt låttitel. Det gjorde mig lite upprörd.

2. En fråga kom angående Lily Allen: "Vilken anatomisk defekt har Lily Allen?"

Jag och Tomas började genast spekulera i det faktum att hon har väldigt brett mellan ögonen och angav det som svar. Fick vi rätt för det tror ni? Nej!

Tydligen har kvinnan fötts med en tredje bröstvårta. Men det känns verkligen som att det är en större funktionsnedsättning att endast ha ett perifert seende, än vad det är att gå omkring med något som skulle kunna misstas för ett födelsemärke.

Bittert, oh so bittert.

 

***

En människa på festen var extremt närgången gentemot alla. Sofia sade till mig: "Du, killen där borta är en close talker! Akta dig för att hamna i en diskussion med honom." Helt plötsligt kom denne person som skjuten ur en kanon och började prata med Sofia, just efter denna kommentar. Jag kunde knappt hålla mig för skratt, så jag var tvungen att backa och iaktta situationen på håll. Det såg ut som att de hade en mystisk ritual för sig. Han kom närmare och närmare henne och hon backade mer och mer. Han viskade i hennes öra, hon backade. Till slut var hon tvungen att ursäkta sig och då var dansen slut. Som taget ur ett Seinfeld-avsnitt. Underhållande!  

6 kommentarer

Förresten…

Av , , Bli först att kommentera 0

Vi har fått nya spisar av Bostaden. *Jag tror det är ett trick så att vi ska bli distraherade från det faktum att det inte finns någon värme på rummen. Jag sover med två duntäcken och sockar. Mina händer är alltid kalla. Jag darrar av köld när jag kliver upp ur sängen.

Jag kan förlåta. Men jag kan inte glömma.

 

Bli först att kommentera

Vet ni inte vad?

Av , , Bli först att kommentera 0

Effektiv pluggtid har gått åt till:

- Googling på hundar som liknar Karin. (se föregående inlägg)

- Telefonsamtal med en person som helt otippat ramlar under samtalet. Hur ofta får man vara med om det?

- En liten tupplur. På norska: "Höneblund". Faktiskt. Fantastiskt.

- Youtubeklipp. Jag vill så gärna visa hur bra en låt med Damn Yankees är, (äkta glamrock) men videon är såklart fullständigt out of order. Den inleds med orden: "Hi Sheriff! What seems to be the problem around here?" "Dont worry about them mam, it’s just those damn yankees". Sedan blir det en kavalkad av världens fulaste solglasögon, topp 10 i frisyrer man bör akta sig för, bara bröst och tigermönstrade gitarrer. Pinsamt. Men ändå stämningsfullt!

 

Bli först att kommentera

Vad är självdisciplin?

Av , , 4 kommentarer 1

Eftersom jag inte vet vad det är, är det svårt att ha.

Tenta på fredag och jag sitter och googlar hundar som är lika min fina vän Karin. Det finns nämligen ingen kändis hon är lik, så då tänkte jag trösta henne med att hennes genpool ändå finns där ute någonstans. Synd bara att det ska vara i djurriket.

 

Den här hunden var jättelik Karin, men tydligen inte "känd nog". De har samma glada humör och fina, samiska ögon.

 

 

Sedan hittade jag en känd hund, men det var inte likt nog tydligen. Nähä. Men skam den som ger sig.

 

Till slut hittade jag en hund som var så lik Karin att jag knappt förstod att det inte var en bild på henne. Tyvärr är det bara en B-kändis, men det struntar jag i, för han/hon har samma varma ögon som K.

Kolla vad likt det är Karin till höger i bild!:

I rest my case!

Man kanske kan tycka att det här var en konstig syssla, men då har man så fel att man aldrig mer borde få yttra sig. Ok? Ok!

 

4 kommentarer