Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Ingen julskinka NÅGONSIN MER! Fy och FY

Detta är helt fruktansvärt. Med grisfarmare som inte har kontroll på att de faktiskt håller på med levande varelser. Djur har också känslor, får ångest  och smärtförnimmelser. Hur kan det komma sig att det finns så otroligt elaka djur i människans hage? De elakaste djuren är inte vargar, hyenor, tigrar, leoparder mfl djur. NEJ. Det är MÄNNISKAN! Nu har vi sett nog av misshandlade djur i Sverige. Och Sverige går ut med en maskerad dress och tycks vara så bra på det mesta. Det är dags att vi alla tänker på att de som går ut och förklarar sitt ställningstagande  emot droger-det är de som använder sig av detta. De som sitter och förklarar att de är emot prostitution de går till horbarerna. De som är emot pedofili, jo det är de som håller på med just det. Hur djupt förljugna kan människor bli? Hur cyniska och utan som helst känsla för en annan människas liv kan en människa bli?

Jag har varit med om att två människor pucklat på mig, medan deras lilla barn såg på(som de säkert minns än i dag). Sen sparkade kvinnan på mig medan hennes barn såg på. Det var verkligen förödmjukande. Men jag är ju en människa! Inte inburad som djuren är, så jag kan ju gå vidare.  

Men vad ska ett djur i fångenskap göra?

Jag säger bara. Fy och fy för människor som inte har ett hjärta. Hur kan dom överhuvudtaget överleva i sin känslolösa tillvaro? I sin enfald? I sin totala brist på empati för det som lever på jorden? Vilka människor misshandlar dom i den värld dom lever i? Sin hustru? Sina barn? Eller skiter dom i hur dom lever?  Ger bara tusan i att använda de få hjärnceller dom fötts med och går på dom dumma robotar. Med en förutsättning. Att tjäna pengar………………att smörja korkskruven…………….att vara MED…………vad den än kostar för allt annat levande runt omkring.

I år blir det en grönsaksskinka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.