Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Så många hjärtan att krama och få kramar av idag!

Å vilken underbar dag! På morgonen fick jag kaffe med dopp och under koppen låg två små papperslappar. På den ena stod det, jag älskar dig och på den andra stod det puss och kram. Min man är väldigt go´ och uppmärksam. Å´ efter alla dessa år………..

Vi har varit på "korvboule" idag. Första gången jag spelar på detta året, medan min man har spelat varenda dag (särskilt när jag var i Sverige för då hade han tråkigt…). Han blev trea och fick 4 Euro så ikväll har vi rabatt på China 🙂 så att säga. Synd att jag förlorade sista matchen efter att ha vunnit det två första. Men gissa om det är kallt här! Fuktigt och +10. Skulle nog ha stannat i härliga Norrland några veckor till. Och få krama om mina tre barnbarn riktigt mycket idag. För nu är det ingen idé att förfasa sig över att halka i Sverige. Det gör lika ont här.

Så på boulebanan blev det många hjärtliga kramar som både togs och gavs. Härligt att träffa sina kära vänner igen. Vi har så otroligt mycket fint och trevligt tillsammans. Ikväll ska vi och kompisar gå till Chinarestaurangen som ligger nära oss. De hade sin nyårsafton i går kväll och de firade som vanligt med en timmes lång fyrverkeri. Vi satt här och försökte lugna vår lilla hund på alla sätt och vis. Det är så sorgligt att hon är så skotträdd men det kan man förstå, att något hänt henne på gatorna när hon var liten och ensam.

Nåväl. Nu är det snart dags att ge sig iväg till en go´ middag.

Kram på er alla!

2 kommentarer

  1. Anki

    Åh! Vad kul att hitta en blogg från Torrevieja. Googlade lite och hittade din sida. Vi har varit i Torrevieja ett par gånger och senast gifte vi oss där. Ett underbart ställe. Var ungefär bor ni? Där kan jag tänka mig att bo när jag slutar jobba.

  2. Lotty

    Hej. Vi bor väster om Torrevieja. Ca tre km från centrum. Mellan två saltlagunor som ger en fin och hälsosam atmosfär. Det man ska tänka på är att inte bo för nära havet om man ska bo här på vintern. Så välkommen till Spanien. Vi ar 15 års erfarenhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.