Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Tur att man är vid Medelhavet och inte i Mosekälla!

Det har varit hektiska veckor för oss två. Dels har min man fyllt år och sen har vi haft vår 35-åriga bröllopsdag. Vi har fått mängder av blommor, grattiskort och presenter. Vi har bjudit på brunch och sen varit utbjudna på middagar. Helt underbart. Tänk att ha så många goda vänner. Det är livet.

Jag fyller ju år den sista januari och det är en katastrof. Och min man den 10 april. Det är ju katastrof för det finns ju ingen "farbar" väg till Mosekälla…..och värst är ju om man har en fyrhjulsdriven bil! Märkligt. Hur skulle vi kunna fira våra födelsedagar där då? Med handskrivna skyltar som talar om att vägen är "ofarbar" och en massa annat trams. Vägen fram till kurvan, efter det så kallade "Bygget", är sönderkörd av alla småbilar som kör i skytteltrafik med hög fart. Utan hänsyn till andra trafikanter. Efter kurvan är vägen hur fin som helst upp till vändplanen i slutet av vägen i Mosekälla. Samt ner till oss på Strömudden. Konstigt??Självklart så måste man ha en fyrhjulsdriven bil för att kunna parera sig fram mellan de smala "potatisräfflerna" som det blivit efter småbilarnas körning.

Nåväl.

Vi kommer när vi kommer och det är inga problem. Med våra bilar klarar vi oss.

Ha det

 

 

4 kommentarer

  1. Emilia

    Du borde byta namn på din blogg till något mer passande. Exempelvis ”Lottys blogg om familjen Johansson i Mosekälla”. Va tycks?

  2. Rolf

    Var fick du det ifrån? Synd att du inte förstår ren svenska. Men har man baktankar eller inte har mer att göra än att ”tro” så gör då det i kyrkan. Inte här.

  3. Rolf

    Menade helt enkelt att du inte läst alla andra bloggar som skrivits. Fam som du nämner är inte nämnd i någon av bloggarna. Det va´du som nämnde namnet! Det får du stå för. Inga fler kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.