Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Vad jag blir less på lögner, förtal och skitprat

I flera år har jag följt en person som är förälder till en 8-åring och har haft delat boende för sitt barn i 6 år. Inga problem under dessa år men nu har den ena föräldern börjat bråka om att få -ensam vårdnad-! Ingen av föräldrarna är olämpliga men den föräldern som bråkar har kommit med den ena osanningen efter den andra mot den andre föräldern. Det har varit rättegång efter rättegång. Första gången blev det förlikning: ingenting skulle förändras. Det skulle förbli som det alltid varit. I andra muntliga förberedelsen beslutade domaren att, allting skulle förbli som det varit. Alltså ska barnet i fortsättningen ha tillgång till sina båda föräldrar.

Vad är det som gör att den ena föräldern anklagar och anklagar och kommer med osanningar och  grova lögner för att söka-ensam vårdnad-?? Det finna inga vittnen till dessa grova påståenden.  Barnet har en otroligt fin kontakt med den föräldern som är anklagad. Det går fantastiskt bra för barnet i skolan, bäst i sin klass.

Den förälder som är anklagad finns inte hos kronofogden eller i ett polisregister. En skötsam person. Som har otaliga vittnen till sitt förfogande om det blir nödvändigt.

Skulle vilja ha kommentarer från rymnden på vad det är som gör att detta kan hända. Vad är det som gör en förälder så hatisk och full av aggression att den inte förstår att det är BARNET som far illa? Det är ju BARNET det gäller.

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.