Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Guldmedal både inne och ute……….

Solen i nedåtgående är som en enda stor guldmedalj….något som man trängtar efter och vill äga. Svårfångad och glänser så starkt att den är svår att se in i. Efter att ha försökt fånga den sköna dansar prickar i olika färger framför ögonen en lång stund. Synd att man inte har en kamera att ta de vackra bilderna med.

Men inne har vi en ny guldmedalj. Ack inte på långa vägar lika vacker men ändå ett bevis på att boulespelet gått bra. Det är inte min………det är min mans. Är mäkta stolt att han fått den utan mig………..för när jag kunde spela vann vi till och med Europaspelet här nere. Idag får jag nöja mig med att titta på. Det kliar i min onda högerarm och det värker av längtan i hjärnan när jag ser på. Men, men det är väl bara att acceptera.

Vi var på Chinarestaurangen här intill i går. Alltså helt fantastiskt gott. För att inte tala om billigt! För under 70 kronor får man som välkomstdrink ett glas sangria. Som förrätt välja mellan 4 rätter (vårrulle, räkcoctail, tomat- eller grönsakssoppa.) Som varmrätt många (anka i olika såser, revbensspjäll, griskött, varma räkor, omelett, het fläsklägg……osv). Allt med goda såser och frukter. Ris, pommes eller pasta. Samt en halv flaska vin. Till efterrätt får man välja på glass, frukt, kaffe eller brylé. När man beställer notan får man välja på en "snaps". Brukar ta en god en……..det är bara att välja och smaka på allt. Men deras egen snaps Flower smakar bra. När någon har sin födelsedag, bröllopsdag eller annat att fira ger dom en present och spelar musik för denne. Helt fantastiskt.

Nu ska jag natta för i morgon är det sovmorgon………..

En kommentar

  1. Sven

    Det börjar så sakteliga bli grönt även här, björkarna är mer grön än svarta. Största löven är tummnagelstora.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.