Flyttfågeln

Att leva i två skilda världar

Lagledare,sekreterare, frustation, glädje och längtan

Lagledare för ett lag i boule här i vår stora klubb kan ha sina sidor. Det gäller att vara diplomatisk och försiktig. Som lagledare måste man ju för det första skapa ett lag där  kemin stämmer mellan de spelande. Samt att de kan spela bra……vem ska man då utse? Det gäller att titta på alla. Vad kan de, var klarar dom av? Har faktiskt lyckats verkligt bra med det.

Så är man ju sekreterare i klubben. Herre min je vad det är mycket att syssla med. Möten, protokollskrivande och utskrifter av fakturor till sponsorer och mycket, mycket mer. Nu har det sista mötet för i vår klart och protokollet  är godkänt av ordförande och justerare och sitter uppe på vår tavla så alla kan ta del av det.

Så nu! Tro det eller ej. Om fem dagar lämnar jag Spanien för att åka upp till vårt paradis i Lappland. För semester! När man tar på sig så här mycket hinner man inte sitta och lata sig i solen med en god bok. Ja, nu skämtar jag bara. Men ibland så känns det som om man är fängslad med för många "måsten" när man vill sitta ute i trädgården i lugn och ro och lösa ett korsord.

Vi lever ju ett helt vanligt "svenssonliv" här nere. Skulle ha velat bo på ett hotell där sängarna bäddas varje dag, där maten serveras…Nä nu skämtar jag igen. Men glöm inte! Här är det precis som att bo i sitt hem. Inget annorlunda alls.

Längtar till mitt paradis……….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>