Sov gott

Nu har jag suttit och glott i burken en timme på Idol, jag måste säga att jag tycker att det är ett starkt gäng detta år. Men min favo av tjejerna är LoLo en glad tjej med glimten i ögat och en underbar röst, jag hoppas verkligen att hon tar sig vidare. Jag tycker inte att hennes låtval var så bra men jag håller tummarna.
Det slutar ju så sent så jag orkar inte vara uppe och se vem som åker ut det får ja se i morgon.
Sen har jag snackat med min äldsta bardomskompis Vickan i telefonen i drygt en timme, det blir inte så ofta vi pratar numera , vi har fullt upp båda två. Men sanna vänner finns kvar när dom andra har gått.
Sov gott så ser vi hur morgondan blir. /Louise

En kommentar

 1. Victoria Bramfeldt

  Hej du gumman,

  Vad roligt att du bloggar. Skall följa den från jobbet varje dag.
  Det är precis som du säger: vi har mycket att göra när man är småbarnsförälder, men vi finns ändå för varandra!
  Kram
  Victoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>