Josef 4 år HippHipp Hurra

Louise HägglundI dag har jag bakat lite Alexander fyller ju år på fredag så då blir det kalas. Urban och barnen har bytt däck på kingcabben.
I förmiddas så var även en kusin till Urban förbi och lämnade tillbaka en byggställning som han lånat dom har brefodrat om huset och målat om det blev superfint. Han hade även med sig sambon samt deras dotter och vad stor hon blivit nu går hon jag gud vad tiden går fort, man tänker inte på det på samma sätt med sina egna barn man ser det mer tycker jag på andras barn.

Vid 13:30 var vi bjudna på 4 år kalas i kvarnbrånet, vi hade köpt en skoter till Josef han hade önskat sig en sådan och den blev uppskattad det var ju kul.
Vi fick gott fika och barnen lekte bra.

För en liten stund sedan ringde min moster Anki och det var ett tag sedan vi snackade hon ville höra mera om mitt REVYANDE hon har själv varit med i en revy i stockholm, så vi snackade medan Urban la juvelerna. Jag sa åt henne att kolla min sida här men hon sa att hon skulle försöka så vi får väll se.

Sedan en fråga till er alla VAD TYCKER NI OM DETTA ATT HÅLLA PÅ ATT STÄLLA FRAM OCH TILLBAKA KLOCKAN?
Jag blir galen barnen blir ju helt förvirrade, det är superkorkat tycker jag.
Ja skriv vad du tycker det vore kul.

Ha det vi hörs / Louise

En kommentar

  1. anna

    jag tycker oxa att det är lite jobbigt… men våra barn är då än så länge helt obekymrad av det så…. dom sover ju så bra på nätterna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>