Vacker dag

I morse vaknade barnen i bättre tid vid 06.00 tiden. Har skjutsat Alexander på Kulan jag och Frida är ju hemma i dag, hon är röd i ögonen men inte så illa men det blir nog en hemmadag i morgon också.

Har precis renskrivit vad vi bestämmde på REVYN igår vilka roller vi ska ha, ja nu vet man mer och det känns spännande och bra.
Det känns som att det blev lagom många skertcher som man ska vara med i vissa typ killarna dom får jobba hårt dom är ju färre så därför blir det mer för dom. Men dom är ju vana, inte som en annan nybörjare.

Nu ska jag försöka baka lite bullar, Frida sitter och ser på LaLa (Teletubbis) naken med stövlar. Ja man undrar ju vem hon är lik? Några förslag?

Måste även berätta att jag har sovit dåligt i natt jag har drömt om REVYN och rollerna hur ska detta sluta.

Ha en bra dag vi hörs/ Louise

2 kommentarer

  1. anna

    ögoninflamation…. det lät inte så kul…. hoppas inte alexander får det så det kommer ända till mina kids…. tror det håller på att bli vinter nu…. eller va tror du?

  2. Johanna

    Hittade din blogg idag först!
    Kul! Alltid roligt att ha nåt nytt att läsa när man sitter på jobbet. Ibland blir det ju lite dötid… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>