Bland snickerskaka och tårtbak ringde telefonen Alexander sjuk

Ja jag skjutsade Alexander på Kulan i morse han är ju hosting och snorig men det har han ju varit hela hösten mer eller mindre.
Sedan hem igen Polisen stod faktiskt i Hällnäsbyn det är första gången jag sätt dom där och jag har bott här på Mårtsbränna sedan Julen 99, och det är ju sjukt att man ser dom så lite efter vägen dessutom så var det blåskontroll och det tycker jag är bra. Men jag blev inte stoppad utan kunde lungt köra hem.

Jag började baka inför Alexanders födelsedag och strax efter 10:00 ringde fröken från Kulan, Alexander bara grinade inget var bra, så stänga av ugnen och in i bilen ner till Hällnäs igen och hemta lill killen. Ringde Urre och då sa han han kan ju få åka med mig om han vill, och vad tror ni JAJAJA skrek en glad kille. Så Urban kom förbi och tag med sig grabben. Och jag in i bilen och hem till bak tvätt och städning.

Jag har nu bakat goda kakor, ska ta med ett smakprov till REVY gänget ikväll.
Barnens kusiner Nelly och Moa har kommit i dag (höstlov) så vi är bjudna till farfars på palt så nu ska vi gå över. Urre och Alexander körde precis in på gården.

Ha en bra kväll / Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>