31 okt Till minne av Åke 4 år av en oerhörd saknad

Samma dag som vi fick vår son så togs alla vår underbara vän Åke ifrån oss alldeles för tidigt han dog samma dag som vi fick Alexander. Ibland är livet så orättvist vissa ligger i år och vill inge annat än att få sluta sitt liv, sedan har vi unga människor som har stora delar av livet kvar som i all hast slits ifrån oss.
Vi saknar dig Åke men minnerna av dig gör oss glada än i dag, du var en underbar människa som gjorde livet glatt för många.

Jag skriver om Åke ikväll för i morgon ska vi ha kalas så det känns som om jag vill säga detta ikväll. Och göra morgondagen till en glad och trevlig dag till vår son.

Andra saker som hänt idag.
Erik från Norrfors Fredrika har varit hit ikväll han har lånat lite saker till maskeraden i morgon som dom ska på. Han tittade även i hallen om han ska hjälpa oss med att sätta upp listerna i taket det är ju ett tag sedan det blev klart där ute i övrigt men det är håltjärnstlist (vet ej om det blev rätt det där men en list i alla fall). Och han tyckte att det inte såg svårt ut man ser när man har att göra med dom som kan.

Sedan så har jag pratat med min bästis Therese hon och familjen har varit utomlans i en vecka och dom hade haft det jättebra, vi bestämde i alla fall att vi skulle träffas på puben i Örträsk på lördag gud så kul.

Sedan har vi sätt på tv en stund, städat undan efter barnens bomb i lekrummet och tvrummet jag ska ta kort nån gång så ni får se hur det kan se ut på bara någon timme ibland snabbare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>