Ledig

Ja jag skulle igentligen ha jobbat idag men föeskolan har utbildning så det är stängt och då måste ju någon vara hemma. Det känns skönt att vara ledig idag och att det är ett litet uppehåll med revyn så man får suga på den godbiten ett tag till. Det känns jobbigt nu när det bara är två föreställningar kvar. Detta har gett mig så otroligt mycket ingen som inte har varit i detta kan förstå hur fantastiskt roligt det är.Efter varje föresällning så växer man som människa i alla fall jag.

Josef är hos oss idag så vi har precis ätit lunch, och nu leker Alexander och Josef för fullt i lekrummet Frida vilar.

Dom ska snart få gå ut och leka en stund, vi har varit ute en stund på förmiddan men det är kallt -14 men otroligt vackert.
Ha det vi hörs / Louise

4 kommentarer

  1. Förälder och ledig

    Att förskolan stänger för utbildning är tragiskt tycker nog många föräldrar. Kan de inte sprida utbildningsdagarna så de slipper ha stängt.

    Kostar en hel del pengar för föräldrarna när de måste vara hemma. Och det blir mindre skatteintäkter också!

    Skärpning kommunen

  2. GARV-Lisa

    Hej Louise!
    Jaaa, visst har vi kuuuul!! Ni ”nyingar” är absolut en klar tillgång! Tack snälla, för att du ville vara med. Igår låg jag som en död säl framför tvn och bara slappade. Det var så himla skönt att inte behöva fundera på ifall man skulle komma ihåg replikerna eller inte :-). Vi ses i morgon med nya friska tag! Då JÄDRAR blir det åka av!!! Kram på er på Mårtsbränna.

  3. Ulla Nilsson

    Var och såg revyn på fredagkväll. Helt fantastiskt så duktiga ni var. Det var trevligt från början till slutet. Hälsa alla aktörer och orkestern och tacka för en suverän kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.