Ja ikväll ska jag träffa Revygänget

vi ska ha utvärdering, det ska bli mysigt att få träffas igen det blev tomt efter att man umgåtts intensivt ubder en längre tid och sedan är det bara slut.
Vi ska träffas hos Lotta vid 19 tiden. Nu sitter jag och vänta på att middan ska bli klar vi skulle äta fläskpannkaka och det tog en hiskelig tid för den att bli klar.

Annars har jag jobbat nu i två dagar håller på att inskola mig på ett nytt ställe det går bara bra.
Vi har precis bestämt att åka hem till Örträsk i helgen det är Pub David H spelar det ska bli kul.
Nu är maten äntligen klar vi hörs/ Louise

En kommentar

 1. Anna

  Hej, kul att träffas så där en tid efteråt när man hunnit smällta allt….
  å kul att åka ‘hem’ i helgen… det är ju pub i hällnäs på lördag o det är ju jätte kul att dom hittar på något i den lilla byn oxå….

  Nej tyvärr säger jag bara… jag tror nog jag måste stå ut , hela tiden som är kvar… alla 4 veckor om inte fler… med min tur så, men min tanke var ju att jag skulle försöka shååa så mke som möjligt utan att ta död på mig själv så bebisen kanske vill komma lite tidigare…. förvärkarna har avtagit o det har varit lungt sen i lördas… nu bara vanliga sammandragningar…..
  ha en bra dag, kram

  http://www.norrlias.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>