Sanna vänner

Tack min underbara Therese, det är skönt att man har än vän som du som vet när jag behöver dig som mäst. Ni som tidigare har läst min blogg såg att igår så var inte mitt humör på topp, jag gick upp och la mig i sängen efter att skrivit på bloggen och drog täcket över huvudet då kändes det bättre.

Urban stackarn kom upp och undrade vad som var fel, och jag kunde inte svara på det för jag visste ej jag är nedåt sa jag han tog det och gick ned 10 min senare ringde telefonen då var det Therese min bästa vän hur är det sa hon å vad det känndes bra att hon brydde sig. Vi surrade i nästan en timme och då var jag på bra humör igen, och då kom vi på att vi kanske skulle åka och besöka Mille och Annalena med fam, sagt och gjort så vi hade en supertrevlig kväll och jag fick ny kraft.

Nu så måste jag fixa frukost till familjen Alexander är superhungrig/ Louise

En kommentar

  1. Yvonne

    Stackars lillan, vi har nog alla sånna dagar när man inte riktigt vet vad som är fel utan man vill bara dra något över sig och försvinna, tur att du har så bra kompis för det är dem man behöver sånna dar men du ska se att nu vänder det vi behöver bara lite GARV och sol /puss Yvonne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.