En lugn dag.

I dag har vi tagit det lugnt, Alexander är förkyld klagade i morse på ont i örat. Han har även en hemsk hosta. Ja ja så är det dom har ju varit riktigt friska den senaste tiden så det var nog på tiden att någon skulle bli sjuk.
Urban blir hemma imorgon så får vi se hur det ser ut längre fram i veckan.

Har även fått reaktioner på min blogg igår och det är ju därför man skriver för att skapa debatt så det är ju roligt att folk reagerar. Sedan har vi alla olika syn på vad man ska prioritera och så måste det ju få vara alla behövs vi.

Har tvättat en hel del idag och hängt ut det luktar så gott efter att det torkat ute och det är inga problem en dag som denna då det blåser ibland som det vore stormbyar.

Vad ska ni äta till middag? jag vet ej vad vi ska käka har slut på fantasin. Ha en bra dag / Louise

En kommentar

  1. Anna

    Hm, hoppas alexander kryar på sig… visst vet ni att vi ska ha majbrasa vid bönhuset i år! vet ju att ni brukar vara på annat håll men ni är hjärtligt välkomna hit till oss om ni känner för det….
    kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>