Falsk krupp

Å vilken natt det varit, nu är Frida ordentligt sjuk också. Hon hade över 38gr i går kväll, hon somnade bra men vaknade där vid 21tiden och då hade hon’krupp’ å vad jag tycker att det är jobbigt när det blir så Urban han är betydligt kolare ä jag i dessa situationer.

Efter medicin och att hon fick vara uppe en stund så blev det bättre, med vid 22.30 var det dax igen då hade hon 39,2 gr så jag gav en alvedon, men hon var så spattig och hade jobbigt med andningen. Då ringde jag sjukvårdsrådgivningen, hon gav lite tips på saft, gå ut en stund mm, och blev det ej bättre skulle vi åka in.
Jag bäddade inne hos Frida men hon sov ingenting och kl 02 då gav jag upp och väckte Urban för jag fick ej röra henne. Då hade hon 39,6 trots alvedonen hon hade fått, hon kräktes en gång (slem).
Urban gick då ner med henne och jag fick lägga mig och sova en stund. Hon hade somnat på soffan efter en stund.

Han for sedan iväg på jobbet vid 3.30 och då sov lillan. Alexander vaknade 5.30 så då var det bara att stiga upp så att han inte skulle väcka Frida men hon vaknade endå strax efter sex. Nu har dom ätit frukost frida har bar drukigt men det är ju bra hon är hostig och ordentligt påvärkad.

Jag är trött men det är nog min man också så så kan det vara att vara småbarnsförälder, jag ska ju iväg ikväll till Sundsvall med min bästis vi ska på IKEA och bo på hotell det känns si så där måste jag säga men Urban tyckte att jag skulle fara så det blir nog så.

Ha det / Louise

En kommentar

  1. yvonne

    Stackars er. Inge kul när barnen är sjuka, hoppas de piggnar till innan helgen. Ha en kul Ikea resa de klarar sig hur bra som helst fast du är borta. Ses på lördag kram Y

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>