Några sköna dagar

Ja jag for ju med min bästis till Sundsvall i Torsdags, vi bodde på hotell det var ej så fint men det dög. Vi surra skratta ja hade det supermysigt. PÅ fredag blev det Ikea där vi brände stålar ja dom ska rulla eller hur. Vi var helt slut efter en dag i affärer men vi gick ut och åt en underbart god middag sedan till hotellet med lite snarra och så ska det låta.

Lördagen for vi en sväng på stan sedan bar det iväg hem, lämnade av Therese hos henne sedan drog jag till Umeå och skulle se om det fanns kvar någon billig Tv på den nyöppnade affären men dom var slut. Sedan till Vindeln för Världsprämiär på Garvs Nyspåre vi åt supergod middag och sedan blev det akt 1 kaffe akt 2 och i bilen och hem. Jag var ej hemma förren vid tollvtiden så hela familjen sov.

Det var roligt att få se på revyn men samtidigt jobbigt att se sig själv men jag är mycket nöjd.

Söndagen bestod i att vara med familjen packa upp efter resan Urban har hängt upp rullgardiner och persienner, själv har jag sytt gardiner till köket och barnens lekrum det blev bra. Urban for iväg en stund och spanade efter bäver igårkväll men fick ej syn på någon.

Idag så fick Alexander åka med farfars till Kulan, jag kompar så att vi slipper vård av sjukt barn, väntar just nu på att Urban och Alexander ska komma hem så att jag få åka på jobbet har lagat lite mat idag det är regnit och tråkigt idag och lillan har fått vara med. Ska förbi och hämta ut hostmedicin Frida har besvärligt fortfarande med sin krupp, och medicinen börjar vara slut.

Oj vad långt detta ble ja ja så är det ha det bra / Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>