Morsdag

Sådana rosor fick jag

Ja först måste jag skicka många kramar till min mamma Gunilla Persson i Örträsk du är Världens bästa mamma och mormor.

Sedan måste jag berätta om vår mysiga dag, jag fick först sovmorgon en stor bukett med rosor vit/rosa ja underbara. Sedan har vi varit hemma och jamsat på men då skulle Urban fara och hämta plantor ‘ skogs’. Så då for vi hela familjen mot Bygdsiljum där vi åt middag på det mysiga Westmans, barnen lekte på lekparken och vi hade det bra. Sedan vidare och hämta plantorna.

Efter det blev det skog,skog och skog. Ja vi skulle jena och det blev kanske närmare men även en biltur i skogen. Alexander blev orolig efter ett tag och tyckte att vi skulle ringa till farfar och berätta att vi kört fel. Men vi hittade ut tillslut.

Sedan hem bolibompa, nykokt rabarberkräm till kvällsfika och sedan bok. Nu sover dom små. Pappa har kommit vi har druckigt kaffe och jag har hängt tvätten och packat barnens väskor inför morgondagen.

I morgonkväll så är det grillafton på Kullerbyttan så det blir trevligt. Ha en trevlig kväll / Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>