Vilket väder

Jag som är så rädd för åskan å nu går den hårt här uppe på mårtsbränna jag har dragit ut allt det jag andvänder nu går på batterier.Urban och Alexander har farit en sväng till Vindeln så jag och lillan är själva fy så himla otäckt jag tycker detta är.

Annars är allt bra Urban har semester nu han hjälper sina föräldrar med att timmra upp ett garage. I morgon åker jag och barnen till Örträsk det är hemvändardagar där och örträskmaran barnen skall få springa tänkte jag. Urban blir nog hemma och juter för garaget.

Nej nu är jag riktigt rädd fy vad jag hatar åskan och lillan har somnat i detta ja det är ju bra jag vill ej att hon ska bli lika rädd som jag är för åskan.

Vi får höras sedan ha de/ Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>