Lounge Time

Dag 3 – On the sunny side of the street

Spelningen i går kväll gick toppenbra. Fin respons från gästerna och dessutom satt chefen för hotellet och diggade. Har var riktigt nöjd med det han fick höra och detta medförde att vi ikväll är inbjudna att spela på en privat sittning på hotellet där chefen äter middag med en antal prominenta gäster – kul!

En excentrisk fransman har kommit på besök. Hans uppgift är att fotografera hotellet. Vi blev idag tilfrågade om vi kunde ställa upp på en ‘photo-shooting’. Eftersom de foton vi tagit inte riktigt håller för Vagabond såg vi chansen att få ett gäng bra bilder med oss hem. 18.15 skall vi stå uppställa i finbyxen’ och smärtingskorna.

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>