#2 Isak Ahrling?

Av , , 3 kommentarer 5

Under säsongen när vi led av alla skador lånade vi till sist in unge #2 Isak Ahrling från lokalkonkurrenten Teg SK. Inför säsongen pratade sportchef Jimmy Blixt om en bred trupp men när det gällde backsidan kan vi väl enas om att den var allt annat än bred, även om man nu till sist inte ens lirade de som var hela. Iblnad gick vi på sex, ett tag under säsongen märkligt nog sju och vid några tillfällen var vi väl endast nere på fem. 

Läs mer

Se och lär..

Av , , 5 kommentarer 13

Uppgifter till bloggen gör gällande att Le Mat stannade i ingenstans. Sällan ska visst ett lag ha varit så överlägset och de regerande mästarna ska för andra säsongen i rad ha vunnit i fyra raka finaler.. Låter ju helt galet, men med en målskillnad denna säsong i finalen på 20-3 eller 24-3 i matcher de två senaste slutspelen kanske man borde se och lära. Klart vi inte behöver hylla eller vara särskilt glada i dag, men nåt gör de säkert rätt och vi kanske borde se och lära!?

Snacka om totalhockey och modern dito, var det inte nåt sånt du såg här för en herrans massa år sedan Mickey Magic?

Nästa pusselbit på plats

Av , , 4 kommentarer 11

Tommy Wargh blev alltså under dagen klar för ytterligare två säsonger år och nu har tre av fyra som bloggen och många andra ville ha kvar från i år. Efter Jon Palmebjörk och Stefan Andersson nu då Tommy Wargh. Kvar återstår William Quist och han lär säkert presenterar endera dagen.

Läs mer

Glad påsk!

Av , , 3 kommentarer 10

ref-time-out[1]

 

Silly season rullar vidare och nu får du börja ge dig st.f. sportchef VD Åkerblom.. vi hade hoppats eller i vart fall förväntat eller ställt in oss en lugn och skön (möjligen lite beige gröngul påsk då styrelsen enligt uppgift skulle träffas först EFTER helgen) och därefter fick raka besked gällande Öhman och strax därefter en signatur från #57 Andersson. Trots dessa positiva besked har vi sagt det flera gånger förr och kan säga det igen, klockan går och det är bara att öka, eller i vart fall fortsätta försöka hålla takten.

Läs mer

Hämäläinen, truppen 14/15 just nu..& Ledin

Av , , 3 kommentarer 9

Gröngult ståplats H

Ståplats H och Green Devils Foto: AXELLÖF.se (arkivbild)

..efter det att möjligen st.f. sportchef och VD Åkerblom tidigare presenterat #34 Palmebjörk och tidigare i dag #57 Andersson och därefter meddelat sport- och juniorsportchefen Tommi Hämäläinen att denne inte blir kvar ser ”truppen” för Löven just nu ut så här: Läs mer

#57 på 2 år, Lind & Molin

Av , , 2 kommentarer 8

Först och främst får vi väl ta tillbaka vårt tugg om att klockan går (och inget händer), för även om den gått har det hänt förvånansvärt mycket här på slutet trots att det är fjäll- och påsktider och styrelsen enligt tidigare uppgifter skulle träffas för att lägga pussel först efter påsk. I förrgår officiellt att #34 Palmebjörk fortsätter, i morse fick vi veta att Jens Öhman fått foten och bara ett par timmar senare meddelade VD Åkerblom (stf sportchef) att han skrivit nytt med backgiganten #57 Andersson.

Läs mer

Ulf Dahlén?

Av , , 10 kommentarer 10

Ni har säkert redan hört och läst att Björklöven entledigat den f.d. headcoachen Jens Öhman från sitt uppdrag som huvudtränare för vårt A-lag. Ny uppgift oklar men vi skriver under på VD Åkerbloms ord att.. ”vi känner att det är nödvändigt med en förändring för att Björklöven ska kunna ta nästa steg!” Läs mer

Juniorernas egna tankar..

Av , , 2 kommentarer 11

Man kunde i tisdagens VK läsa att det inte är någon hemlighet att Björklöven är intresserade av ett antal utflugna juniorer. Ett av Lövens stora mål är att locka tillbaka ett antal flyktade juniorer, ta steget upp i J20 SuperElit och på sikt kunna vara mer eller mindre självförsörjande på spelare, men fortsätter att något sådant inte lär heller komma ut under den här veckan. Inte minst med take på helger etc. Vi tog dock kontakt med några av de aktuella spelarna för att stämma av läget redan nu.

GD 140403

Läs mer

Jon och ev klausul?

Av , , 3 kommentarer 12

När Jon skrev ett treårskontrakt så var glädjen förstås stor i Lövenkretsar, men som brukligt är nuförtiden så brukar dessa kontrakt innehålla någon form av klausul och så även i Jons fall, men vad innebär då denna klausul? Vi lät helt enkelt Jon förklara och det visade återigen att Jon har hjärtat på rätta stället.

Läs mer